Bas van Herk
Door Bas van Herk

Op vier november is het tijd voor de album release van Radical Redemption. Om iedereen alvast in de stemming te brengen, heeft de artiest via Facebook laten weten hoe het album eruit gaat zien. De tracklist van The Road To Redemption is eindelijk bekend.

Het album bestaat uit vijf verschillende CD’s. Drie CD’s bevatten nieuwe en bestaande tracks, waaronder singles en remixen. De andere twee CD’s bestaan uit mixtapes.

Sommige solo tracks van het album zijn al te beluisteren op het Youtube-kanaal van Radical Redemption. Andere tracks staan nog niet online, maar werden afgelopen maanden tijdens de optredens van de artiest gedraaid, zoals ‘Kicking It‘ met KELTEK en ‘Mutilate Them All‘ met D-Sturb. Wil je er zeker van zijn dat je op 4 november alles thuis kunt beluisteren, dan kan je het album hier alvast pre-orderen.

Afgelopen jaar heeft Radical Redemption goed gepresteerd. De artiest heeft zichzelfĀ  hoog in de DJ Mag Top 100 geplaatst. Bij de bekendmaking van de top 100 werd hij benoemd als #44 populairste DJ van de wereld.

Reageren