Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Na een uitverkochte eerste indoor editie afgelopen september, zet de organisatie van TRINITY de volgende stap richting het festivalseizoen. Het buitengebied van Autotron in Den Bosch staat op 11 mei 2024 centraal als het epische decor voor liefhebbers van RAW hardstyle. TRINITY Festival belooft een 100% extra RAW festival te worden met de beste namen uit de scene.

LEES OOK: Riot Shift maakte indruk in 2023: wat volgt in 2024?

De afgelopen week verschenen er al behoorlijk wat teasers op de socials van TRINITY. Met teksten als “Something is coming. Don’t worry. You’re safe here,” en “Forget your past. All is forgiven,” creëerde de organisatie een behoorlijke hype, want wat zou er aangekondigd worden? Een nieuwe indoor editie? Na een week van speculaties is het nieuws nu eindelijk naar buiten gebracht dat TRINITY zijn horizon verbreedt; in mei volgend jaar staat voor het eerst het TRINITY Festival gepland.

TRINITY kondigt nieuw festival aan

De ambitie van TRINITY Festival is duidelijk: je mag veel van het extra raw festival verwachten. De organisatie gaat namelijk groots uitpakken en komt meteen met drie verschillende area’s en een dikke line-up met de beste (extra) RAW hardstyle artiesten van het moment. 

Hard News mag alvast een tipje van de sluier oplichten: de tweede stage wordt exclusief gehost door een act. Welke act dit is en wie er verder op de line-up staan, wordt op donderdag 28 december bekendgemaakt. Als eerste op de hoogte zijn van de line-up announcement en ticketverkoop? Schrijf je nu in voor de pre-registratie via deze link

“Follow us into the light”

De buitenlocatie van Autotron in Den Bosch wordt de thuisbasis van het gloednieuwe outdoor extra RAW festival. Ga voor meer informatie naar de officiële website van het evenement, en vergeet de volg-knop op Instagram en Facebook niet. Daar word je op de hoogte gehouden van de ticketverkoop van TRINITY Festival, aankondiging van de line-up en meer. Tickets kopen kan vanaf donderdag 28 december, 18:00. 

Reageren