Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Op 12 januari 2019 is True Survivorz de strijd tegen kanker aangegaan in Club Rodenburg in Beesd. Dit leverde een recordbedrag van maar liefst 10.047,19 euro op voor onderzoeken naar kanker. In 2018 was dit nog 7.052,46 euro, waarmee de organisatie een stijging van dik 40% heeft weten te behalen. Met zes edities is er in totaal ruim 32 duizend euro opgehaald door de bezoekers die al feestend het goede doel steunen.

LEES OOK: Dance-evenement True Survivorz strijdt tegen kanker

Dit bedrag is door de bezoekers bij elkaar gedanst, gestampt en gefeest. Met ongeveer 1.000 bezoekers was de afgelopen editie de meest succesvolle editie tot nu toe. True Survivorz is een jaarlijks terugkerend hard dance evenement dat in het teken staat van de strijd tegen kanker. Hierbij werken artiesten, bezoekers en de organisatie zichzelf belangeloos in het zweet om een zo hoog mogelijk bedrag te kunnen doneren aan KWF Kankerbestrijding. Met een entreeprijs die ver onder de standaard ligt wordt ervoor gezorgd dat iedereen op een leuke manier een directe bijdrage kan leveren aan deze strijd.

Ga met True Survivorz de strijd aan tegen kanker

Deze ziekte raakt zoveel mensen direct en indirect dat de organisatie zich geroepen voelt om een vuist te maken in de strijd tegen kanker. De volgende editie is alweer gepland: 11 januari 2020 gaat True Survivorz weer vlammen in de strijd tegen kanker. Je kunt je nu al vast aansluiten via het Facebook-evenement True Survivorz 2020 – The Battle Against Cancer. Voor meer informatie kun je naar www.true-survivorz.com.

Reageren