Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft de organisatie van True Survivorz onthuld dat het ook dit jaar weer een enorm bedrag heeft opgehaald in de strijd tegen kanker. Het evenement, dat jaarlijks alle opbrengsten doneert aan het goede doel, draagt maar liefst €5.045,23 over aan KWF Kankerbestrijding.

True Survivorz zegt terug te kijken op een enorm succesvolle editie en zij laten opnieuw zien dat hardstyle veel meer is dan muziek alleen. “De bezoekers maken al feestend onderzoeken naar behandeling en genezing mogelijk”, aldus de organisatie. Met alle voorgaande jaren erbij gerekend, is er inmiddels al meer dan €37.000 opgehaald en vervolgens met gigantische cheques overhandigd aan KWF Kankerbestrijding. Met een lage entreeprijs wordt ervoor gezorgd dat iedereen op een leuke manier een directe bijdrage kan leveren aan deze strijd.

Ga met True Survivorz de strijd aan tegen kanker

De volgende editie van True Survivorz staat alweer gepland op 16 januari 2021. Ga voor meer informatie naar de officiële website van het evenement en blijf op de hoogte via Facebook en Instagram.

True Survivorz haalt opnieuw duizenden euro's op voor KWF Kankerbestrijding

Omslagfoto via Facebook-pagina True Survivorz / Wanyama-photo

Reageren