Hard News
Door Hard News

Op vrijdag 25 december en zaterdag 26 december organiseert WAH Events wederom twee moddervette hardstyle evenementen met alleen de beste RAWstyle helden van dit moment. Zo heeft de organisatie op 25 december (eerste kerstdag) niemand minder dan Gunz for Hire weten te strikken met hun nieuwe ‘No Mercy’ tour en staan er voor de 26ste (tweede kerstdag) diverse raw-battles op het programma.

Heb jij nog geen plannen en verdien jij dit jaar een onvergetelijke kerst? Kom dan naar de Rusheuvel in Oss, want dat is de locatie waar dit alles gaat plaatsvinden. Bekijk hieronder de trailers, check de complete line-ups en scoor je tickets vandaag nog op www.we-are-hardstyle.com.

25-dec: We Are Hardstyle: Gunz for Hire – No Mercy!

Gunz for Hire, wie kent ze niet? Deze twee helden zijn misschien wel hét bruutste hardstyle-duo wat de scene kent. WAH Events is dan ook super trots op het feit dat vrijdag 25 december helemaal in het teken staat van hun nieuwe ‘No Mercy’ tour. Natuurlijk gaat Gunz for Hire deze avond zeker niet alleen optreden, ook artiesten Digital Punk, E-Force, Jack of Sound en Audiotricz zijn aanwezig om samen met jou keihard te beuken!
Gunz for Hire
Ran-D
Adaro
Digital Punk
Jack of Sound
Audiotricz
E-Force
Danny Scandal
MC Da Syndrome

Facebook Event: http://bit.ly/g4hnomercy
Tickets: www.we-are-hardstyle.com

26 dec: We Are Hardstyle: The Raw Battle Edition

Zaterdag de 26ste gaat ‘We Are Hardstyle’ verder waar het de vorige nacht is gestopt; keihard beuken! We nemen je deze avond mee naar een spectaculair boks-gala waar door middel van keiharde raw-battles bepaald gaat worden wie de beste is. Benieuwd wat je kunt verwachten? Check de trailer inclusief de line-up (battles) voor deze avond. Durf jij het aan om te komen?
Regain vs. Delete
Sub Sonik vs. Jason Payne
Requiem vs. Degos & Re-Done
Partyraiser vs. F. NøIzE
Deetox vs. Kronos vs. Outbreak
Artifact vs. Unresolved
Mythix vs. Charter
Ring Announcer: MC Apster

Facebook Event: http://bit.ly/rawbattle
Tickets: www.we-are-hardstyle.com

Tickets + Overige Info

Alle beschikbare Early Bird tickets voor beide evenementen zijn al geruime tijd uitverkocht. Nog geen tickets? Wacht niet langer en scoor je tickets nu voor slechts €25,- via www.we-are-hardstyle.com, Primera, De Rusheuvel of bij de CD Kiosk in Oss. Combitickets voor zowel 25-dec als 26-dec zijn verkrijgbaar voor slechts €45,-.

Meer informatie over ‘We Are Hardstyle’ vindt je op www.we-are-hardstyle.com of op www.facebook.com/wearehardstyleofficial.

Reageren