Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Volgens vele bezoekers was de classics set van Unresolved afgelopen weekend op Originis of Raw één van de hoogtepunten van de dag. Begin 2024 doet de Oekraïense DJ dit nog eens dunnetjes over op Unresolved: BAD BLOOD | X YEARS OF UNRESOLVED, zijn eerste solo evenement in de Maassilo in Rotterdam, op zaterdag 13 januari.

LEES OOK: Nieuw hoofdstuk voor Headhunterz: “Minder verwachtingen, meer muziek”

Na meer dan 10 jaar in de scene heeft Unresolved geen introductie meer nodig. Dat bleek afgelopen weekend maar weer eens, toen het voltallige publiek op Origins of Raw uit volle borst meezong met klassiekers zoals ‘The MF Exorcist’ en ‘Mr. No-one’. Volgens velen was de sfeer die tijdens deze set in de zaal hing zo bijzonder dat woorden tekortschieten om het te beschrijven.

Classics én nieuwe muziek van Unresolved

Voor degenen die zelf de sfeer van een Unresolved classics set willen ervaren, is er goed nieuws: op 13 januari 2024 komt Unresolved met zijn allereerste solo evenement in de Maassilo in Rotterdam. Ook dan zullen er behoorlijk wat klassiekers door de speakers knallen tijdens een speciale X YRS set.

Toch staat Unresolved zeker niet alleen maar stil bij zijn grootste hits uit de afgelopen 10 jaar. Na een meer dan succesvol 2023, waar de populariteit van zijn live-act RED BLOOD de lucht in schoot, komt hij in het nieuwe jaar met een gloednieuwe live-act. Deze opvolger gaat BAD BLOOD heten, en belooft een spektakel te worden met onder andere nieuwe remixen van oude muziek, exclusief voor de live-act.

Line-up Unresolved: BAD BLOOD | X YEARS OF UNRESOLVED

Bloodlust
E-Force
Manifest Destiny
Mish
Project Core
Regain
Rejecta
Revolve
Satirized
Uncaged
Unresolved

Scoor nu tickets voor het eerste solo evenement van Unresolved

Unresolved: BAD BLOOD | X YEARS OF UNRESOLVED vindt plaats op zaterdag 13 januari 2024 in de Maassilo in Rotterdam. Deze locatie heeft een van de beste geluidssystemen van Nederland – iets wat je als hardstyle liefhebber zeker een keer meegemaakt moet hebben.

Het evenement begint om 22:00 en duurt tot 06:00. De laatste 200 tickets vliegen op dit moment als warme broodjes over de digitale toonbank – wacht dus niet te lang als je bij dit spektakel wilt zijn.

unresolved bad blood

Afbeelding via Facebook-pagina Unresolved

Reageren