Hard News
Door Hard News

Spoontech frontman Vazard heeft eindelijk bevestigd dat hij een album uit zal gaan brengen. Het album Chapters of the Mind  zal eind juli verschijnen. Tijdens Fatality Outdoor vindt er een speciale Chapters of the Mind showcase plaats in de Spoontech Records area.

Chapters of the Mind

Het album zal 16 tracks omvatten, waaronder verschillende collabs en eigen producties. Het album zal een wijd spectrum aan stijlen tentoonstellen en de luisteraars meenemen op een reis door Vazard’s muzikale visie.

Spoontech

In 2010 richtte Vazard samen met Delete het illustere Spoontech Records op. Sinds de start van het label wist het veel fans en liefhebbers aan zich te binden met zijn afwijkende, experimentele sound. Platen als Zimmersion, The Orange Tree en G.I.R. zijn tekenend voor de sound waar het label voor staat. Het nieuwe album zal hier weer een nieuwe lading tracks aan toevoegen.

vazard album chapters of the mind

Spoontech hosting

22 juli zal Spoontech een eigen area hosten op Fatality Outdoor in Oss. Tijdens deze hosting zal Vazard een Chapters of the Mind showcase verzorgen. Het zal voor veel fans de eerste keer zijn om het nieuwe album van Vazard te kunnen ervaren. Naast de albumshowcase staan vele andere Spoontech artiesten ook op de line-up. De volledige line-up van deze area is:

D-Verze
Delete
Genox
Hardstyle Mafia
Infirium
Mind Dimension
Prime Suspect
Radiance
The Purge
Unkind
Vazard
Vyral
The Syntax MC

Reageren