Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Vazard heeft gisteravond aangekondigd een pauze te nemen van de hardstyle. Na jarenlange toewijding aan de scene, heeft de Australische producer besloten om zich terug te trekken en meer tijd te spenderen met zijn dochter en zijn vrouw.

Vazard heeft de afgelopen jaren volop meegedraaid in de hardstyle. Hij heeft op talloze festivals gestaan, waaronder de grote namen als Defqon.1, Decibel Outdoor en Supremacy. Ook bracht hij dit jaar nog het album Chapters of the Mind uit. Daarnaast heeft Vazard in 2010 samen met Delete het label Spoontech Records opgericht, waarmee ze afgelopen weekend ook een eigen hosting op Q-BASE hebben gehad. Na deze mijlpaal heeft de DJ besloten dat hij zich compleet voelt, en het nu tijd is om meer tijd met zijn familie te spenderen. 

“Now I feel complete, I head home to spend time with my new daughter and my wife who I have missed greatly during this trip.

I may not be back for a while, I don’t know what to do from here to be honest, I think I will take a break and reset in 2019 and see what my next chapter will look like.

Until we meet again…“

Een pauze van hardstyle

Vazard geeft in zijn Facebook-post aan dat hij nog niet zeker weet wat hij vanaf nu gaat doen. Hij wil in 2019 resetten en kijken hoe zijn volgende hoofdstuk eruit zal gaan zien. Wij wensen Stewart het beste toe, en hopen hem ooit weer terug te zien.

Omslagfoto via Facebook-pagina Vazard

Reageren