Mark de Rond
Door Mark de Rond

Op 27 april keert Royaal Kabaal terug voor haar derde editie. Het is het enige gratis hardere stijlen festival tijdens Koningsdag, waar onder andere Darkraver en BKJN een eigen stage hosten.

Voor deze derde editie wil de organisatie terug naar het oorspronkelijke koningsdag-gevoel: Gratis entree, top artiesten en veel gezelligheid. Ondanks dat Royaal Kabaal gratis is kan je toch al een kaartje kopen, op deze manier voorkom je dat je niet naar binnen kan als het te druk wordt. Voor slechts €16,- (ex fee) ben jij al zeker van je toegang bij Royaal Kabaal. Voor deze €16,- krijg je onder andere 4 tokens en een WC bandje. Bij de Balkenhaven in Zaandam kun jij helemaal uit je dak gaan met onder andere D-Sturb, Warface, Partyraiser en Darkraver. Bekijk hier de volledige line-up

Line-up Royaal Kabaal 2019

Royaal Kabaal Stage
D-Sturb
Delete
Dopex
E-Force
Krowdexx
Luminite
Malice
N-Vitral
Ncrypta
Neroz
Physika
Rebelion
Rejecta
The Viper
Warface
MC Democian

BKJN Hardcore Stage
Chaotic Hostility
Cryogenic vs Angernoizer
Dr. Peacock
DRS
€LIT€ Live
Hard Effectz
La Ravage
Mr. Ivex
Partyraiser
Super Trash Bros. Live
System Overload
Mc No-iD

Darkraver Freestyle Stage
Bass-D
Darcon Inc.
Dr Rude
Genius
Nowaxx
Outsiders
Ruffian
The Darkraver
MC Ruffian

Stamp gratis op Royaal Kabaal

De ticketverkoop start 12 januari om 12:00 via de website van Royaal Kabaal. De organisatie verwacht een grote run op deze tickets, dus er is zelfs de mogelijkheid om je te pre-registreren zodat je sowieso een ticket kan bemachtigen. Meer informatie vind je op het Facebook-evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Royaal Kabaal

Reageren