Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Dov Elkabas, eigenaar van het Hardstyle label Scantraxx, heeft opnieuw een publishing overeenkomst met Cloud 9 Music getekend. De samenwerking bestaat daarmee al ruim vijftien jaar, iets wat zeldzaam is in de muziekindustrie.

Raymond van Vliet (President/Co-owner Cloud 9 Music): “In de muziekindustrie is het een komen en gaan van samenwerkingen. Daarom is het geweldig dat niemand minder dan Dov al vijftien jaar met ons samenwerkt. Hij geloofde al in Cloud 9 Music toen het nog een eenmansbedrijfje was.”

Scantraxx
Scantraxx is een Nederlands muzieklabel dat in 2002 werd gestart door Dov Elkabas (ookwel bekend als DJ The Prophet). Het bedrijf tekende de eerste generatie Hardstyle DJ Mag Top 100-DJ’s en is tot op heden één van de grootste en meest succesvolle Hardstyle labels. Op dit moment vallen, naast The Prophet, ook artiesten als Atmozfears, Bass Modulators en Devin Wild onder het label. Tevens zijn feesten als Qlimax, Hard Bass en Defqon verbonden aan het label. De publishing-tak heeft een groot aandeel in de backcatalogus van onder andere Headhunterz en Frontliner.

Cloud 9 Music
Cloud 9 Music opende haar deuren op 1 december 2004. De uitgeverij van Cloud 9 representeert een breed scala aan componisten, tekstschrijvers en catalogi. Armin van Buuren, Lost Frequencies, Hardwell, Fedde Le Grand, Daniel Gibson (Within Temptation), Fais, Dirtcaps, Dannic, Laidback Luke, Frontliner en Sevn Alias zijn enkele bekende namen die middels de uitgeverij bij het muziekbedrijf zijn aangesloten. Tevens vertegenwoordigt het bedrijf ook de belangen in de Benelux van belangrijke uitgevers als Ultra Music, Bucks Music, Dipiu Music, Roba Music, Downtown Music, Scorpio Music, Just Isn’t Music (Ninja Tune), Pen Music en vele anderen. Tevens heeft Cloud 9 Music belangen in publishingbedrijven als Phrased Differently, Downtown Music Benelux en Tous Ensemble Publishing.

Foto via: Cloud 9 Music

Reageren