Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het duurt nog maar anderhalve week en dan bijt REVELATiON eindelijk het spits af met de eerste editie in Poppodium 013. Het All In One-festival is gloedjenieuw, heeft één van de meest bijzondere trailers die we in tijden hebben gezien en zelfs nog 10 andere redenen waarom je hier écht bij moet wezen.

LEES OOK: REBiRTH Events presenteert met trots all in one-evenement: ‘REVELATiON’

De hele dag feesten op alle soorten hardstyle

Je ziet het nog maar weinig, maar REVELATiON heeft werkelijk alles op het gebied van hardstyle in huis. Van euforisch tot raw en van groot tot klein! Ben je liefhebber van meerdere stijlen, dan ben je hier dus aan het juiste adres: “We offer All In One, a crazy show that’s tuned to everyone’s taste. No matter if you like it rough or melodic we’ve got you covered!”

Een behoorlijke line-up met grote namen

En zelfs met deze diversiteit aan stijlen heeft REVELATiON dan ook zo’n beetje alle grote namen weten te strikken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Phuture Noize, D-Block & S-te-Fan, Rebelion, Rejecta, D-Sturb en Jay Reeve, maar vooral de kersverse timetable bewijst dat er een heerlijke opbouw gedurende de dag aanwezig is. Er zijn in totaal meer dan 20 artiesten aanwezig!

revelation 2021 rebirth hardstyle 013 tilburg timetable

Met een toffe show en thematische visuals

We hebben het in de intro al even gehad over die bijzondere trailer. Dit zeggen we niet vaak, maar de unieke trailer voor REVELATiON is iets wat we op hardstyle gebied nog nooit hebben gezien. Dit blijkt nu dus slechts een voorproefje te zijn voor zaterdag 6 november, want de show en de visuals komen tijdens het evenement pas écht naar voren.

Voor de allereerste keer: Atmozfears vs Demi Kanon

Boezemvrienden Atmozfears en Demi Kanon brengen veel tijd met elkaar door (binnen en buiten de studio), maar vreemd genoeg hebben de twee nog nooit samen een volledige set op het podium gedraaid. Hier komt na alle collabs van de twee – zoals ‘Move Ma Body’, ‘Yesterday’, ‘[ghosts]’ en zelfs het nog niet uitgebrachte ‘The Humming’ – eindelijk een einde aan – en dat met een set van maar liefst 90 minuten.

De makers van REBiRTH Festival stellen nooit teleur

Het voelt alweer als een eeuwigheid geleden, maar de kracht van REBiRTH Festival zit er nog steeds onmiskenbaar ingestampt. Of het nu tijdens de opening van het festivalseizoen is of bij REBELLiON en REACTiVATE: op de evenementen van REBiRTH staat het bol van de unieke ervaringen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat je dit ook op REVELATiON tegen zal komen.

Het zit altijd goed met het geluid

Hardstyle-liefhebbers weten als geen ander dat geluid ontzettend belangrijk is. Zoals de oude gabbers vroeger al zeiden: die bass moet je niet alleen horen, die moet je ook voelen. Nou zit dit in Poppodium 013 altijd goed, waardoor je de ervaring van de show, muziek en visuals nog beter meekrijgt. “You will experience the trip of your life!”

Poppodium 013 als ideale locatie

Nu we het toch over Poppodium 013 hebben: deze locatie heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkende naam opgebouwd en is een geliefde plek voor hardstyle-evenementen. Zelfs helemaal achterin de hoofdzaal heb je perfect zicht op de DJ’s en ook ligt het vlakbij het station in de Tilburgse binnenstad. Ook aan parkeren is gedacht, met een gigantische parkeergarage op slechts een paar minuten lopen. Van alle gemakken voorzien dus!

Voor het eerst live in Nederland: Devin Wild pres. The_Innergame

Het regent primeurs tijdens REVELATiON. Devin Wild lanceerde zo’n anderhalf jaar geleden zijn liveshow The_Innergame en dit maakte in slechts een korte tijd al een diepe indruk bij het publiek. Het was even wachten tot deze unieke edits en verrassende elementen eindelijk eens in Nederland te zien zouden zijn, maar over iets meer dan een week gaat het toch echt gebeuren op REVELATiON. “The Innergaaaame!”

De grootste talenten in hun eigen area

Ook de tweede zaal barst van de verschillende stijlen. Zij zijn de toekomst van hardstyle en krijgen hier (letterlijk) een podium waarop zij dat kunnen laten zien. Denk hierbij aan de euforische klanken van Ecstatic, A-Rize vs Last of Us, maar ook de hardere kant van Uncaged en Deluzion.

Nog maar 18% van de tickets over

Een snelle rekensom, maar het evenement is al voor meer dan 82% uitverkocht. Het gaat dan ook erg snel met de kaarten voor REVELATiON, dus wij adviseren je om niet al te lang meer te wachten.

REVELATiON Festival vindt plaats op zaterdag 6 november 2021 in 013 Tilburg. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina REACTiVATE / Rossumedia

Reageren