Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Voor je het weet is het tijd voor de officiële kick off van het festivalseizoen. Op 12, 13 en 14 april verzamelen duizenden ravers zich opnieuw in Haaren voor drie dagen volop genieten van het beste harder styles entertainment in het universum – eindelijk mogen we weer! REBiRTH Festival staat in de startblokken, en voor minder dan 50 euro per dag krijg jij de ultieme raver’s experience.

LEES OOK: REBiRTH Festival trapt het festivalseizoen af met gigantische line-up

Verzeker jezelf van een plekje op de REBiRTH camping om er zeker van te zijn dat je jouw festivalseizoen maximaal aftrapt. Ben jij nog niet overtuigd van je bezoek aan de REBiRTH Residence Camping? De volgende punten gaan je zeker over de streep trekken.

1. Drie volledige festivaldagen

Als je op de camping staat, kan je drie volledige dagen genieten van alles wat REBiRTH te bieden heeft. De camping grenst namelijk aan het festivalterrein, wat ervoor zorgt dat je van begin tot eind op het terrein rond kan lopen. Van welk tempo jouw hart dan ook sneller gaat kloppen, REBiRTH heeft het. Je kunt jouw energie kwijt bij de verschillende stages met hardstyle, raw, hardcore, uptempo en nog veel meer. Er zijn 18 areas om te ontdekken tijdens het weekend, met 200+ van jouw favoriete artiesten, speciale live-acts en unieke showcases.

2. Exclusieve pre- en afterparties

Naast het volledige programma op het festivalterrein, vind je ook op de camping een bomvol programma met de beste acts. Sluit je aan bij de vele pre- en afterparties met onder andere Spitnoise, The Purge, Aversion, Imperatorz, Jones, Jay Reeve, Scarra, Satirized en vele anderen. Er zijn dit jaar zelfs meerdere camping takeovers voor de Residence Ravers: onder andere de mannen van Savage Squad komen de camping volledig onveilig maken en Rooler opent op zaterdag de camping met een bijzondere ‘Straight Outta Past’ show.

3. Overvloed aan eten en drinken

Op de camping kun je de hele dag door genieten van alle maaltijden, van ontbijt tot lunch, diner en een welverdiende late-night snack. Als je zelf aan de slag wilt, claim dan een plekje in de BBQ-zone en deel je grillkunsten met vrienden. De laatste benodigdheden voor een geslaagde barbecue zijn verkrijgbaar in de campingwinkel, waar je tevens ijskoude biertjes en kampeerspullen scoort.

4. Je feest dit jaar nóg langer

Naast dat je op de camping uiteraard de vele pre- en afterparties meepakt, begint de pret dit jaar nog eens twee uur eerder. De camping gaat op vrijdag 12 april namelijk al om 09:00 open. Vorig jaar was dit pas om 11:00, dus reken uit je winst! Echte early-birds genieten zo als eerste van de kick off van het festivalseizoen.

5. RELAX, REACTiVATE, RELEASE

Heb jij tussen het feesten door soms ook even een momentje van rust nodig? Op REBiRTH vind je verschillende chill area’s waar je volledig kunt ‘rechargen’. Kijk bijvoorbeeld een film in de 24/7 bioscoop op de camping of neem plaats in één van de hot tubs (vergeet dus zéker je zwembroek niet mee te nemen).

6. Een heel weekend voor nog geen 50 euro per dag

Al sinds de REBiRTH Residence Campsite in 2019 geïntroduceerd werd, is het altijd volledig uitverkocht geweest. We snappen wel waarom – met een ticket voor de camping, beleef je álles van REBiRTH voor nog geen 50 per dag. Het is bijna duurder om thuis te blijven!

Zien we jou op 12, 13 en 14 april bij de kick off van het festivalseizoen? Scoor nu je tickets via de officiële ticketwebsite. Wacht niet te lang – op dit moment zijn 79% van alle campingtickets al verkocht en alle Friendscamp tickets zijn zelfs al volledig uitverkocht.

Afbeeldingen via Facebook pagina REBiRTH

Reageren