Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Kan je niet genoeg krijgen van festivals, en ben je nog op zoek naar een nieuwe (vakantie)baan? Dan is Unity Event Crew de perfecte keuze voor jou! “De zon op je gezicht en een ijskoud drankje in je hand. Zittend in het gras geniet je van de resultaten van je harde werk.”

Exclusieve sneak peeks

Bij Unity Event Crew zorg je namelijk voor de op- en afbouw van de gootste evenementen binnen de scene; zo staan onder andere Defqon.1 Festival, Decibel outdoor en Intents Festival in het portfolio van de organisatie. Als festivalganger weet jij natuurlijk heel goed wat dat betekent: jij betreedt als één van de eerste het terrein en kan dan ook alvast genieten van een exclusieve sneak peek van de stages.

Werken in een jong team

Als je kiest voor Unity Event Crew kom je in een jong en gezellig team terecht, waardoor werken éigenlijk niet als werken voelt. Het Unity team is namelijk een hechte groep en zorgt ervoor dat er geen tekort aan uitstapjes is: “Collega’s die je vrienden zijn geworden.” 

Geen sportabonnement meer nodig

Één ding is zeker… Als jij bij Unity Event Crew aan de slag gaat kan je je sportabonnement gerust opzeggen. Het op- en afbouwen van een festivalterrein bestaat uit verschillende taken, maar hebben één ding gemeen: het is fysiek zwaar werk. Voor enige extra kilootjes hoef je dus niet meer naar de sportschool, maar ga je gewoon lekker werken!

Jíj maakt je favoriete festival mogelijk

“Om je heen bepalen hekken de grenzen van het festivalterrein, zorgen houten planken voor een stevige ondergrond en zijn de eettenten klaar om honderden hongerige bezoekers te ontvangen. Het evenement kan beginnen. En JIJ maakte dat mogelijk.” Bij Unity Event Crew ben je verantwoordelijk voor de opbouw van je favoriete festivals, en zorg jij dat het terrein klaar is voor een overgetelijke dag voor duizenden feestgangers… Voldaan gevoel incoming!

Aanpakken gaat boven ervaring

Geen ervaring in het op- en afbouwen van evenementen? Geen enkel probleem! Bij Unity Event Crew staat vooral aanpakken hoog in het vaandel. Daarnaast bieden zij ook nog eens doorgroeimogelijkheden; denk aan het behalen van certificering (voor bijvoorbeeld het rijden in een Heftruck).

They are hiring!

Klinkt dit nu als de perfecte (vakantie)baan voor jou en heb jij zin om te knallen voor de grootste evenementen? Dan is dit je kans! Unity Event Crew heeft op dit moment welgeteld 2 vacatures open staan:

  • Medewerkers op- en afbouw indoor
  • Medewerkers op- en afbouw outdoor

Voor meer informatie ga je naar de website van Unity, en voor een optimaal beeld van de Unity Event Crew én de gezellige sfeer kun je onderstaande video bekijken. Heb jij het in je om een Unity Event Crew medewerker te worden?

Reageren