Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Onlangs werd de gloednieuwe act War Force, bestaande uit Warface en E-Force, onthuld via hun Facebook kanalen. Er waren eerder al geruchten dat de act zou zijn ontstaan, mede omdat er een aantal tracks door beide heren werden gedraaid die naar eigen zeggen geen solo tracks waren.

Gisteren tijdens Dominator 2016 werd er na het feest een boekje uitgedeeld waar een interview met beide heren stond. In dit interview werd een hoop duidelijk gemaakt over het ontstaan, en de toekomst van, War Force. Bij de vraag hoe ze op het idee voor de act waren gekomen antwoordden ze dat de naam eigenlijk door de fans was ontstaan. Bij de speculaties over de afsluiting van een bepaald event werd een nieuwe act door Warface en E-Force vaak genoemd. Ze hadden voorheen nooit eerder samen in de studio gezeten, maar dit zorgde ervoor dat hun ogen werden geopend. Nadat ze de track ‘Disphoria’ samen maakten voor het tweede Warface album kregen ze in de gaten dat er een bepaalde klik was.

.
Afgelopen week verscheen er ineens een nieuwe trailer waarin werd aangekondigd dat War Force voor het eerst op Supremacy zal staan. De volledige line-up kun je hier vinden. In het Dominator interview hadden ze groot nieuws over dit raw event, War Force zal namelijk het officiële anthem gaan verzorgen. “We have the honour to produce this year’s Supremacy anthem. If you paid attention to our sets you probably heard that we played it for the very first time. It’s became a really awesome track and we’re over the moon with the result!”

Maar dat was niet het enige nieuws dat de heren hadden. Ze zijn namelijk van plan om voor hun eerste optreden maar liefst 12/13 War Force tracks klaar te hebben liggen. Daarnaast zullen ze naast Supremacy dit jaar ook nog op twee andere Nederlandse en één buitenlandse events staan. Welke dat zijn houden ze nog even geheim.

Reageren