Juno Coolen
Door Juno Coolen

War Force, de live-act bestaande uit Warface en E-force, is dit jaar verantwoordelijk voor het Supremacy anthem. Het anthem, genaamd ‘Triumph’, is recent door Art of Dance online gezet en nu te beluisteren om alvast in de stemming te komen voor het event op zaterdag 24 september.

War Force werd dit jaar officieel gepresenteerd en heeft met tracks zoals ‘Reloading’ en ‘Devastation’ al van zich laten horen. Ook heeft War Force aangegeven grootse plannen te hebben voor het komende jaar. Ze zijn namelijk van plan om voor hun eerste optreden maar liefst 12/13 War Force tracks klaar te hebben liggen. Supremacy zal het allereerste evenement zijn waar Warface en E-force als War Force zullen staan.

De nieuwe editie van Supremacy zal wederom gehouden worden in de Brabanthallen in Den Bosch. Het belooft een groot evenement te worden met bijvoorbeeld de aankomende releases van de albums Program Hostile en Signs Of The Apocalypse van Crypsis en High Voltage. Beluister de officiële preview van het anthem hieronder.

Reageren