Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Nadat Warface vorige week de trailer voor zijn eigen Live For This publiceerde, zagen vele fans al iets opvallends. Aan het einde van de video was namelijk een tweede persoon te zien. In de nieuwe trailer is te zien dat deze persoon niemand minder dan D-Sturb blijkt te zijn. Zij zullen samen de hosting van Live For This 2019 gaan verzorgen.  

LEES OOK: Hint Warface naar een tweede persoon voor het Live For This-event?

“Last year, my dream became reality. The rush was so big, I felt it had to be shared with someone”, laat Warface weten in de nieuwe trailer voor het evenement. In de video is te zien dat het hier dus gaat om mede End of Line DJ, D-Sturb. “We’re not alone in this thing. We’re all in it together. We all Live for This.”

Ook D-Sturb vertelt via zijn socials dat hij “met trots bekendmaakt dat hij met Warface samenwerkt voor Live for This 2019.” De twee heren hebben al verschillende keren samengewerkt. Zo remixte D-Sturb, Warface zijn hit ‘Menace’ en werkte ze samen aan tracks als ‘Open Your Eyes’, ‘Drown’ en ‘Strive for Domination’. 

Warface & D-Sturb present Live For This 2019

Warface & D-Sturb present Live For This 2019 zal plaatsvinden op 21 december van 22:00 tot 07:00 in de AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop start op donderdag 3 oktober om 19:00 (CEST) op de officiële website van Art of Dance. Wees er snel bij, want de vorige editie was volledig uitverkocht.

Omslagfoto van Facebook-pagina Warface

Reageren