Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Sinds dat bekend is dat Warface & D-Sturb hun krachten bundelen voor het aanstaande Live For This evenement, hebben de heren naast de line-up nu nog iets bijzonders bekendgemaakt. De End of Line DJ’s zullen namelijk hun krachten bundelen en komen nog voor het event, met een gezamenlijk album: Synchronised.

LEES OOK: Warface & D-Sturb presenteren line-up voor Live For This

“No, you’re not hallucinating. Warface & D-Sturb are releasing a combined album together“, was te lezen op de socials van het End of Line label. Nadat beide DJ’s eerder al lieten weten om gezamenlijk de hosting voor het Live For This evenement te verzorgen: “You see, we’re not alone in this thing. We’re all in it together. We all live for this”, is nu dus bekend dat deze combinatie opnieuw een muzikale samenwerking aangaat door middel van een gemengd album.

Het Live For This evenement van Warface en D-Sturb zal plaatsvinden op 21 december. Op deze avond zal er een groot aantal namen plaatsnemen achter de draaitafels, waaronder een speciale End of Line live-set en welbekende DJ’s als Radical Redemption, Rejecta en Deadly Guns. Het gezamenlijke album van Warface en D-Sturb zal nog voor het evenement zelf gereleased worden. Waardoor de die-hard fans op de avond zelf, alle nieuwe tracks al lekker in hun hoofd hebben zitten.

“No, you’re not hallucinating. Warface & D-Sturb are releasing a combined album together”

Het gezamenlijke album van Warface en D-Sturb zal officieel gereleased worden op 13 december. De pre-order voor Synchronised start op 2 december op End of Line Recordings. Het Live For This evenement is volledig uitverkocht dus houd de socials van Warface en D-Sturb in de gaten voor meer info.

Omslagfoto van Instagram-account D-Sturb

Reageren