Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Voor de tweede editie van het Live For This event zal Warface zijn krachten gaan bundelen met niemand minder dan D-Sturb. Met inmiddels nog 7 weken te gaan is gisteren dan ook de line-up voor het evenement bekendgemaakt. “You see, we’re not alone in this thing. We’re all in it together. We all live for this.”

LEES OOK: Warface & D-Sturb hosten samen Live For This 2019: “We’re all in it together”

Gisteren was het eindelijk zover en liet Warface weten: “Here is the line-up of ”LIVE FOR THIS” 2019! Are you guys ready?!” Op het event zal er een groot aantal namen plaatsnemen achter de draaitafels, waaronder een speciale End of Line live-set en welbekende DJ’s als Bloodlust, Radical Redemption en B-Front. Hoewel onderstaande namen voor nu de line-up representeren, is er volgens Warface nog “more to come…”

Dit is de line-up voor Live For This 2019

Warface
D-Sturb
Radical Redemption
End of Line Live: Warface, D-Sturb, Delete, Killshot, Bloodlust & Artifact
B-Front
Rooler
Deadly Guns
E-Force
Ncrypta
Rejecta
High Voltage
Dither
DV8

“Only those who live for this will be present”

Warface & D-Sturb present Live For This zal plaatsvinden op 21 december 2019 van 22:00 tot 07:00 in de AFAS Live in Amsterdam. Hoewel de line-up pas net bekend is gemaakt, zijn tickets voor het event al volledig uitverkocht! Voor meer informatie kun je de officiële Art of Dance website bezoeken.

Omslagfoto via officiële Facebook-event Warface & D-Sturb present Live For This 

Reageren