Mark de Rond
Door Mark de Rond

Gisteravond postte Warface een opvallende post op zijn Facebook. “See you tonight at the Melkweg Amsterdam.” Later bleek het te gaan om een exclusieve release party van zijn nieuwe album Vengeance.

Onder andere in zijn verhaal op Instagram plaatste hij vervolgens video’s vanuit de Melkweg waar op we beelden zien van de exclusieve release party van zijn nieuwe Vengeance. Voor deze release party had Warface slechts 200 mensen uitgenodigd om het zo exclusief mogelijk te houden. Zijn nieuwe album Vengeance bestaat uit 2 cd’s en is al te streamen via Spotify.

Tracklist Vengeance


  1. Vengeance (feat. Sovereign King)
  2. Sundown (With Max Enforcer
  3. Day One
  4. Journey Of Ecstasy (With Artifact feat. Sovereign King & Elke Donkers)
  5. Set Me Free (With Sub Sonik feat. Carola)
  6. The Drop
  7. MF Oldschool (With Luna)
  8. CA$H
  9. Blood On You (With Killshot)
  10. Fake News
  11. Evil Exists (With Radical Redemption)
  12. Game Over (With Delete)
  13. Supreme Imperial
  14. Detonated (With Rebelion)
  15. Play No Games
  16. Number 1 (With Angerfist)
  17. Robot Gang Bang (With Sefa)
  18. Troublemakers (With N-Vitral Presents: BOMBSQUAD)



  1. We All Live For This (Feat Sovereign King)
  2. Black Seas
  3. Drown (With D-Sturb)
  4. Radioactive (With Mark With a K feat. DV8 Rocks & Jasmine MCGuinness)
  5. Without A Trace (Feat. Carola)
  6. For All Of Us (With Devin Wild)
  7. RCKNG (With Rutheless Feat. Ashley Jana)
  8. F The Industry (With Frequencerz)
  9. Blazing (With Act Of Rage)
  10. Addicted (With Delete)
  11. Game Time (With Rooler)
  12. Break Your Neck (With Killshot)
  13. Mean Paw (Feat. Nolz)
  14. Frontline (With Ncrypta)
  15. The Mission
  16. Your Betrayal (With Malice)
  17. Get With It (With Dither)
  18. From The South (With Deadly Guns)


Warface organiseert exclusive release party voor Vengeance

De release van zijn nieuwe album Vengeance is niet de enige primeur die Youri deze week mag vieren. Aanstaande zaterdag, 1 december, vindt zijn eerste solo-event ‘Live For This’ plaats in de AFAS Live. Warface presents: ‘Live For This’ is compleet uitverkocht.

Omslagfoto via Facebook-pagina Highstreet 2.0