Hard News
Door Hard News

Al sinds het begin van dit jaar plaagt Warface ons met zijn mysterieuze hashtag #T9C. Eerst dachten veel mensen dat het om een nieuwe track ging en daarna een EP. Toen Warface dit persoonlijk ontkrachtte moest het volgens de fans wel een album zijn. Met zijn eerste album ‘Art of War’ nog vers in ons geheugen, kwam hij enkele dagen geleden dan eindelijk met de aankondiging.

Op 26 september zal Warface zijn tweede album, genaamd ‘The Nine Circles’, releases tijdens het raw event Supremacy. Laten we hopen dat dit event hier een traditie van maakt, aangezien vorig jaar tijdens de eerste editie Minus Militia met hun eerste album kwam. Er was nog niet veel bekend over het nieuwe album, tot er ineens een interview met Warface verscheen in de nieuwste editie van DJ Mag.

Het nieuwe album zal drie CD’s bevatten. De eerste disc bestaat uit negen tracks, wat terugslaat op de titel ‘The Nine Circles’. Deze titel is afgeleid van het boek Dante’s Inferno waarin een reis door de hel wordt beschreven die uit negen cirkels bestaat. Deze reis laat Warface ook terugkomen in deze eerste disc met negen tracks. Dit hebben we natuurlijk even voor jullie opgezocht en we kwamen uit bij de volgende betekenis.

1. Limbo (Het Voorgeborchte):

The souls of Pagans and the unbaptized wander the caves of Limbo in loneliness with the desperation to meet God.

2. Lust (Begeerte):

The souls lust are endlessly blown and spiraling in the winds of a violent storm.

3. Gluttony (Gulzigheid):

Because of their cold nature, the souls of gluttony suffer the coldness of a ceaseless icy rain.

4. Greed (Hebzucht):

The souls of greed are consumed in a pit of smelting gold, as they claw their way to escape, only to be swept back into the pit.

5. Anger (Woede):

An endless battle of wailing souls takes place on a murky swamp.

6. Heresy (Ketterij):

Souls are entrapped in a flaming pit, guarded by demons for those who attempt to escape.

7. Violence (Geweld):

Those who possessed a thirst for violence are condemned to drown in a lake of boiling blood.

8. Fraud (Bedrog):

Souls are thrown into a pit of darkness, endlessly beaten and tortured by demons.

9. Treachery (Verraad):

Satan is imprisoned in ice from the waist down in the very center of circle nine, displayed as a trophy of treachery.

De tweede disc bevat een hoop nieuwe samenwerkingen, zoals “Path to Extinction” met The Geminizers. Daarnaast heeft Warface ook nieuwe samenwerkingen gedaan met B-Front, Crypsis, Artifact, E-Force, Luna en Darksiderz. Of deze ook op het album verschijnen is nog niet bekend. De derde en laatste disc is een mix-CD.

Reageren