Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

We Are Hardstyle is terug en heeft hiervoor de grootste line-up uit de geschiedenis van het evenement in huis gehaald. 20 van de hardste artiesten nemen het tegen elkaar op in exclusieve battles, zodat jij 2023 goed kunt beginnen met het eerste grote RAW-event van het jaar.

LEES OOK: Level One promoveert naar mainlabel Scantraxx BLACK

Al ruim 10 jaar zet We Are Hardstyle grootschalige evenementen neer: het is een gigantische area waarbij duizenden bezoekers tegenover verschillende unieke battles staan – 12 uur lang in het hart van Nederland. Mede door de grote reputatie is het dan ook niet voor niets dat het evenement jaarlijks uitverkoopt.

Ook tijdens de komende editie staan de artiesten uit de line-up volop in de schijnwerpers. Over minder dan een maand klimmen onder andere Adaro vs. Cryex in de touwen, gaan E-Force vs. Bloodlust vs. Killshot de strijd met elkaar aan en presenteren Sickmode & Mish voor het eerst hun Ravelove-act live. Bovendien complementeren Act of Rage, Radical Redemption, Rebelion, Rooler en Warface de line-up met keiharde solo-sets. “De beste manier om 2023 te starten.”

We Are Hardstyle 2023 line-up

1 massive mainstage with thousands of visitors

BATTLES
E-Force vs. Bloodlust vs. Killshot

Sickmode & Mish pres. Ravelove
The Purge vs. Adjuzt
Adaro vs. Cryex
Mutilator vs. Thyron vs. Aversion
Dimitri K vs. The Dark Horror

SOLO’S
Act of Rage
Organized Chaos
Radical Redemption
Rebelion
Rooler
Warface
Hosted by Tha Watcher

“Blast into the new year with 12 hours of RAW on January 14 with the biggest names”

We Are Hardstyle wordt gehouden op 14 januari 2023 in de Evenementenhal Gorinchem – een centrale locatie tussen Rotterdam, Utrecht, Breda en Den Bosch. De kaartverkoop gaat erg hard, dus ga vlug naar de officiële website en mis de aftrap van het nieuwe jaar niet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by We Are Hardstyle (@wearehardstyle)

Omslagfoto via Facebook-pagina We Are Hardstyle / Julian Spanhof

Reageren