Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Decibel outdoor is volop bezig om de terugreis naar the loudest city on earth voor te bereiden met grootse plannen. De afgelopen weken beginnen steeds meer fans en organisaties met een positieve blik naar een daadwerkelijke festivalzomer te kijken en zo vliegen de tickets (gelukkig) weer over de digitale toonbanken. “Last year has been quiet, but our hearts never stopped beating.”

LEES OOK: Meer dan 250 artiesten met 25 stages tijdens 3 dagen Decibel outdoor 2021

Organisatie B2S is al een tijd flink achter de schermen aan het werk met de voorbereidingen van Decibel outdoor. Aanstaande editie wordt er op de Beekse Bergen uitgepakt met een gigantische line-up en heel veel specials van je favoriete artiesten. Één ding is zeker: LIVE LOUD is relevanter dan ooit! We kunnen niet wachten tot we weer los mogen gaan.

De tickets voor Decibel outdoor 2021 zijn al beschikbaar. Sterker nog, de meeste travel packages (zoals de populaire accomodaties op zowel Ravers Paradise als Ravers Resort) zijn al uitverkocht. Ook met de resterende tickets gaat het hard. De organisatie verwacht na de officiële go vanuit de overheid een run op tickets en geeft daarom nu al extra zekerheid om een ticket aan te schaffen. Mocht de overheid alsnog besluiten dat er geen evenementen mogen plaatsvinden, dan biedt B2S drie mogelijkheden. Je kunt je ticket(s) bewaren voor de volgende editie, inruilen voor een B2S-voucher of je krijgt je geld uiterlijk in augustus teruggestort.

“Can you hear the city call? It resonates with the ones who never stopped to LIVE LOUD. Last year has been quiet, but our hearts never stopped beating for the ultimate trip back to the Loudest City on Earth!”

Decibel outdoor 2021: “Summer is coming!”

De drie festivaldagen van Decibel outdoor staan gepland vanaf 20 augustus 2021. Voor tickets en meer informatie, ga je naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Decibel outdoor

Reacties

  • Frankhaans 02 april 2022 - 19:21

    Ik heb nog kart kan ik die dezedecibel gebruiken

    Quote

Reageren