Juno Coolen
Door Juno Coolen

Armin van Buuren wordt gezien als een van de bekendste DJ’s van de wereld. Naast zijn jarenlange ervaring, is de Leidse DJ en producer vijfmaal uitgeroepen tot beste DJ van het jaar in de DJ Mag Top 100. Inmiddels reist Armin van Buuren regelmatig de wereld over voor zijn optredens. Het succes is te danken aan de passie die Armin al zijn hele leven heeft voor muziek en dan met name voor dance muziek.

Het is ook geen geheim dat Armin van Buuren zo nu en dan zijn waardering voor hardstyle toont. Vorig jaar sloot Armin zowel zijn Flying Dutch als zijn Tomorrowland set af met de Frontliner remix van Armin’s grote hit ‘Shivers’. Daarbij is de track ‘Showtek vs. Technoboy & Tuneboy – Mellow’ te horen in zijn set op Alfa Future People, een van de grootste EDM evenementen van Rusland.

Op 11 september sloot Armin van Buuren, tijdens zijn 7 uur durende soloset, wederom zijn optreden af met een hardstyle track. Ditmaal op Ushuaïa, de bekendste openlucht club van Ibiza. Op de livestream van Armin van Buuren is te horen dat het een remix van de track ‘Armin van Buuren vs Human Resource – Dominator’ betreft.

De remix is afkomstig van het bekende hardstyle duo Bass Modulators. De reacties tijdens het optreden op Ushuaïa waren direct positief. De track is uitgebracht op het label Armind. De track is inmiddels ook te horen op de officiële soundcloud page van Armin. Speciaal voor de track heeft hij tijdens ADE een shout-out gedaan voor de track van de heren van Bass Modulators.

Overigens is het niet de eerste keer dat de Bass Modulators een track van Armin van Buuren heeft geremixt. ‘Armin van Buuren & Andrew Rayel – EIFORYA’ werd ook al door de heren in een hardstyle jasje gestoken. De track werd twee jaar geleden gereleased op het label van Armin.

Het tweetal van Bass Modulators, ofwel Rick Buijtenhek & Roland Evers, zijn hun act in 2007 gestart door de gezamenlijke passie die ze voor hardstyle hebben. Hun energieke en euforische sound heeft ervoor gezorgd dat ze al op veel bekende nationale en internationale evenementen hebben gestaan.

Reageren