Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Automobilisten die afgelopen week met hoge snelheid over de A16 reden, werden verrast door een aankondiging langs de snelweg. De woorden ‘YOU CAN’T F*CK WITH THE GANG’ zorgden voor de nodige opschudding. Nu, een week later, kunnen we met genoegen officieel melden dat Rooler en Sickmode opnieuw de handen ineenslaan voor een nieuwe editie van Welcome to the Gang.

LEES OOK: Sickmode doet unieke tour door Duitsland: 11 shows in 1 maand

Het is al meer dan een jaar geleden dat talloze hardstyle liefhebbers zich verzamelden in de 013 in Tilburg voor het eerste Welcome to the Gang evenement. Het feest was destijds in slechts 5 minuten volledig uitverkocht, en dat smaakte naar meer voor Rooler en Sickmode. Schrijf daarom 16 maart 2024 groot in je agenda voor het langverwachte vervolg van Welcome to the Gang.

Welcome to the Gang komt naar Breda

Voor Welcome to the Gang verandert de locatie naar het Breepark in Breda, wat een flinke upgrade betekent voor het evenement. Hier kunnen straks 13.000 bezoekers terecht om de tent vakkundig te slopen tijdens tracks als ‘Hammertime’, ‘TOO HOT’ en ‘CLUB BANGER’. Verwacht verder een knotsgekke dag gevuld met ‘goofy music’, unieke b2b-sets en talloze verrassingen.

De line-up blijft voorlopig strikt geheim. Op de website lezen we “Never, maybe, some day…” als antwoord op de vraag wanneer de line-up online komt. Tot die tijd is het dus speculeren: komen Rooler en Sickmode met een gloednieuwe live-act? Komt Aggressive Act terug met hun snoeiharde raw kicks uit 2018? En krijgen we überhaupt te weten wie er op de line-up staan, of blijft het weer geheim tot de dag van het evenement zelf?

Pre-registreer je nu (en win prijzen)

Wil je de meeste kans maken op een felbegeerd Welcome to the Gang-ticket? Schrijf je dan nu in voor de pre-registratie via de officiële website. Onder alle mensen die zich inschrijven voor de pre-registratie, worden 2×2 VIP passen, 10×2 tickets en 2 merchandise pakketten verloot. Extra kans maken om te winnen? Verdubbel je kansen door het evenement met je vrienden te delen en op de deelknop te klikken na jouw pre-registratie.

De pre-registratie ticketverkoop gaat op 28 november om 19:00 van start. De reguliere ticketverkoop is een dagje later, op 29 november om 19:00. “Get ready to secure your spot in the ultimate AR GANG experience!”

Headerafbeelding Welcome To The Gang, via Facebook-pagina REBiRTH

Reageren