Hard News
Door Hard News

Over iets meer dan twee maanden staat Qlimax 2015 weer op de agenda en daar horen de speculaties over de maker van het anthem natuurlijk bij! Elk jaar weet Q-dance deze artiest echter goed geheim te houden voor het grote publiek. Een tijdje geleden vroegen we onze lezers wie zij dachten dat het anthem zou gaan maken dit jaar.

De anthemmaker van dit jaar is bekend! Atmozfears – Equilibrium:

3. Wildstylez

Op plek 3 wint Wildstylez het met de stemmen nipt van Coone en Bass Modulators. Coone heeft echter vorig jaar het anthem van Defqon.1 mogen maken en Bass Modulators hebben nog geen enkele keer op Qlimax gedraaid, iets wat vaak wordt gezien als een voorwaarde om het anthem te mogen maken.

Met zijn aanwezigheid op Qlimax 2010, 2012 en 2013 is Wildstylez zeker geen onbekende in de GelreDome. Is 2015 het perfecte moment om deze serie te bekronen met het maken van het Qlimax 2015 anthem? We zijn er wel van overtuigd dat deze begaafde producer een anthem binnen het thema van Qlimax moet kunnen maken. Maar past het wel helemaal bij hem? Gezien het aantal stemmen maakt Joram (Wildstylez) een minder grote kans dan de volgende twee heren.

2. B-Front

Als iemand het verdient om het Qlimax 2015 anthem te produceren dan is het in onze ogen B-Front wel. B-Front heeft niet alleen een enorme staat van dienst, zijn sound lijkt ook perfect te passen binnen het steeds rauwer wordende thema van Qlimax. Na “Immortal” van Gunz for Hire in 2013 en “The Source Code of Creation” van Noisecontrollers in 2014 is het dit jaar misschien weer tijd voor een anthem met een raw tintje.

Q-dance zou er ook voor kunnen kiezen om het dream team van Hard Bass 2014 het anthem van Qlimax 2015 te laten maken: B-Frontliner. Een track als “World Outside” past perfect binnen het thema van Qlimax. Daarnaast hebben beide heren al een keer op Qlimax gestaan en voldoen dus aan de officieuze eisen van Q-dance. Helaas gaf Frontliner zelf al aan niet de maker te zijn, omdat hij het anthem van Defqon.1 Australië 2015 al heeft mogen produceren.

Mocht B-Front het anthem niet produceren, dan zal hij (na een afwezigheid van 2 jaar) hopelijk weer een plekje op de line-up krijgen. Zelf heeft hij in ieder geval al aangegeven graag het anthem te willen maken:

1. Atmozfears

*Tromgeroffel* Onze nummer 1 voor het Qlimax 2015 anthem is toch echt Atmozfears! Deze man heeft zich de laatste jaren ongelofelijk hard omhoog weten te werken. Het lijkt wel alsof er niets is dat deze jonge producer niet uit zijn studio weet te toveren. De meeste stemmen gingen dan ook overduidelijk naar deze artiest.

Dit bleef voor de grote organisaties ook niet onopgemerkt. Zo stond hij dit jaar op de mainstages van o.a. Defqon.1, Q-dance @ Tomorrowland, The Qontinent en Q-dance @ Mysteryland. Maar dat is niet alles, want de komende tijd staat hij ook nog eens op de mainstage van Q-BASE en Defqon.1 Australië. Voeg daarbij aan toe dat Atmozfears vorig jaar zijn debuut maakte op Qlimax en 1 + 1 = 3 zouden wij zeggen.

Maar naast Q-dance ziet ook b2s een hoop in hem, want Atmozfears mocht dit jaar namelijk het weekend anthem van Decibel Outdoor verzorgen. Daarnaast stond hij dit jaar maar liefst 3x(!) op de line-up. Ook wordt zijn hit “Release” nu al door velen genoemd als track van het jaar.

Dit artikel is geschreven op basis van het aantal stemmen en geruchten. Het is dus nog niet zeker wie daadwerkelijk het anthem van dit jaar zal gaan maken. Houd onze website in de gaten voor meer nieuws.

[poll id=”2″]

Reacties

 • Els Borst 11 september 2015 - 16:31

  Het gaat hier over Qlimax, niet over Hardbass Marc!
  Ik acht de kans ook ook groot dat het Atmo wordt.

  Quote
 • Kevin 11 september 2015 - 17:38

  Zal wel atmozfears worden. Gezien het rauwer wordend sfeertje. Atmozfears maakt prachtige melodieuze hardstyle, maar heeft ook een rauwe ep!

  Quote
 • Thom 11 september 2015 - 17:46

  Ik denk en hoop op B-Front.. Dik verdiend.. of in ieder geval een van de oudere legendes die het nog steeds goed doen.. Wildstyles, Brennan Heart

  Quote
 • jeroen 13 september 2015 - 17:14

  Echt B-FRONT of WILDSTYLEZ! Geen atmozfears sorry voor de euphoric fans. maar Atmozfears heeft behalve nummers uitbrengen en draaien niet iets extra’s voor de scene betekent. B-Front is al jarenlang meester in het maken van muziek en het draaien hem zou ik het echt gunnen, wildstylez staat ook 100% achter zn eigen muziek dus 1 van die 2 hoop ik op.

  Quote
 • Dennis 26 september 2015 - 21:50

  Wil de verrassing niet bederven maar het is Atmozfears. :)

  Quote
 • Maus 05 oktober 2015 - 13:44

  ik denk Atmozfears omdat je het deel van het gezicht kan zien in de trailer, lijkt sterk op die van Atmozfears ;)

  Quote
 • Marc teunissen 11 september 2015 - 14:27

  Ik denk B-front niet want hij had vorige al de anthem gemaakt voor de green team samen met frontliner

  Quote

Reageren