Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Het lijkt onmogelijk: de állereerste bezoeker zijn die het festivalterrein van Defqon.1 Festival mag betreden. Toch heeft Q-dance nog de enige verrassingen in petto, en is dit jouw kans om ruim voor al die duizenden feestgangers de holy grounds van Defqon.1 te verkennen. 

LEES OOK: De beruchte brug van Defqon.1 staat er weer

Niemand minder dan D-Block & S-te-Fan zullen namelijk een speciale Defqon.1 editie van hun Music Made Addictz podcast filmen midden op het festivalterrein. De makers van de welbekende ‘Ghost Stories’ track, die een grote rol speelde tijdens de Defqon.1 2018 eindshow, zullen op dinsdag 25 juni alles over het grootste hardere stijlen festival in de wereld bespreken.

Nu nodigen de heren naast de creative directors van Q-dance, Jonas Schmidt en Rogier Werver, óók vijf Q-dance members uit (inclusief een +1). Wat je moet doen om kans te maken op dit unieke bezoek aan Defqon.1? Ga simpelweg naar de Q-dance website en vul het formulier in.

“Become the first visitor to enter the Defqon.1 festival ground before the festival starts”

Defqon.1 Festival 2019 – One Tribe zal 28, 29 en 30 juni plaatsvinden in Biddinghuizen. Een groot deel van de tickets is al helemaal uitverkocht, máár zondag kaarten zijn nog verkrijgbaar via de officiële website van Q-dance.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1 

Reageren