Hard News
Door Hard News

Raw Hardstyle grootheid E-Force is klaar om de scene op zijn kop te zetten met zijn debuutalbum ‘The Edge Of Insanity’. De releasedatum van het album op 15 april, tijdens XXlerator RAW is al bekend, maar nu is er iets extra speciaals georganiseerd voor alle die-hard fans!

Op donderdag 30 maart is er een exclusieve en intieme samenkomst om de release van ‘The Edge Of Insanity’ te vieren. Deze wordt tussen 19:00 en 23:00 gehouden op een top-secret locatie in Amsterdam. E-Force zal vergezeld worden door meerdere artiesten waar hij op het album mee heeft samengewerkt, maar natuurlijk zal tijdens de avond zelf pas duidelijk worden wie er daadwerkelijk zullen zijn. Wellicht dat je de line-up al kunt raden…?

Dit exclusieve evenement heeft een capaciteit voor 40 gelukkige fans en is dus een perfecte gelegenheid voor de ultieme liefhebber om E-force face-to-face te ontmoeten!

De showcase is zo exclusief dat er geen kaarten voor te koop zijn. Ja, dat lees je goed – Er zullen slechts veertig fans gekozen worden die bij deze album launch aanwezig kunnen zijn.

Hoe kun je kans maken? Upload jouw ‘XXlerator RAW pres. E-Force – The Edge Of Insanity’ ticket in PDF-formaat via https://www.scantraxx.com/eforcesecretalbumevent/. Wil je kans maken maar heb je geen tickets voor XXlerator RAW, zorg dan dat je deze snel koopt via deze link en upload en je maakt alsnog kans om er bij te zijn.

e-force edge of insanity exclusive album event exclusief album amsterdam

Met de winnaars wordt vrijdag 17 maart contact opgenomen via de mail, dus houd je mailbox morgen goed in de gaten!

Reageren