Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Wie kent hem niet, de melodieuze ‘Cats, Jets & Breaks’? Wildstylez en Noisecontrollers hinten nu, op het 5-jarige jubilieum van de welbekende track, naar een splinternieuwe samenwerking van de twee heren. 

LEES OOK: Collab in de maak van Noisecontrollers en Devin Wild 

Cats, Jets & Breaks’ kwam in 2014 uit, en wordt tot op de dag van vandaag nog regelmatig gedraaid. Via hun Instagram blikten Wildstylez en Noisecontrollers terug op de 5-jaar oude track, en hintten hiermee ook gelijk naar een vervolg: “Should we do another collab soon!?” Beide mannen draaien al erg lang mee in de scene en hebben er ook al meerdere collabs samen opzitten, waaronder de welbekende ‘Stardust’ uit 2011 en ‘Take Control’ uit 2015.

Komt het vervolg van ‘Cats, Jets & Breaks‘ en ‘Take Control’ onze kant op?

Of en wanneer de twee mannen een collab zullen uitbrengen, is nog niet bekend. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws kun je de socials van Wildstylez en Noisecontrollers in de gaten houden, waar je ook kan zien dat de heren druk bezig zijn: zo kwam de collab van Noisecontrollers & Devin Wild‘The Time Has Come‘ vandaag uit, en releasde Wildstylez enkele weken geleden nog de collab met D-Block & S-te-FanWolves Cry’. 

Omslagfoto via YouTube Q-dance

Reageren