Hard News
Door Hard News

Het festival seizoen is begonnen en Woov kan niet wachten om z’n krachten te openbaren aan de wereld. Woov is een gratis app ontwikkeld door festivalgangers, voor festivalgangers. Na jarenlang festivals te hebben bezocht besloten ze om hét Zwitsers zakmes te ontwikkelen waarmee alle problemen worden opgelost die normaal jouw festivaldag tot een hel kunnen maken.

Het product is ontworpen rondom een interactieve kaart die de gebruikers in staat stelt om hun vrienden real-time te lokaliseren, snel te zien wie op welk podium draait of gaat draaien en je binnen no time naar je favoriete foodtruck loodst. De tijd is voorbij dat je moest afspreken “ongeveer 40 meter voor de rechterkant van het podium” of “naast die lange gast in het blauwe shirt bij de 3e bar rechts van de ingang” – Woov is hier om je te helpen!

Woov is ontworpen vanuit het perspectief van de gebruiker, maar ze realiseren zich maar al te goed dat er ook veel valt te verbeteren in de communicatie tussen organisatie en bezoekers. Daarom hebben ze vele mogelijkheden geïntegreerd waardoor jij makkelijk in contact kunt komen met de organisatie, op de hoogte kan worden gehouden van jouw belangrijkste nieuws en door middel van feedback kan helpen om jouw festival ervaring elke keer weer beter te maken.

woov app download ios android defqon

Woov is een sociaal platform dat zich focust op zowel het verbeteren van bestaande relaties als het creëren van nieuwe relaties. Woov betekent één app downloaden voor het complete festivalseizoen in plaats van meerdere one day festival apps!

Concept

In de Woov app is voor elk festival een in-app omgeving gecreëerd. Zodoende hoef je alleen informatie te downloaden voor de festivals waar je daadwerkelijk naartoe gaat, wat een hoop waardevolle opslagruimte bespaard.

Festival Kalender

Vind je favoriete nieuwe festival met de zoekfunctie waarmee je heel Nederland door kan lopen op basis van artiesten, locaties, regio’s, datum enz. Alle festival informatie die je nodig hebt duidelijk en in één overzicht weergegeven.

Interactieve Kaart

Heb je er genoeg van om je vrienden kwijt te raken en waardevolle festival tijd door te brengen met zoeken…? Woov geeft jou een real-time overzicht van waar je vrienden aan het feesten zijn zodat je binnen no-time weer herenigd bent met je groep. Daarnaast zie je in een oogopslag waar alle podia, barren, food-courts en andere speciale attracties zich bevinden.

Timetable

Nooit meer je favoriete artiest missen? Met de timetable krijg je altijd een up to date overzicht van wie waar aan het spelen is. Stel in wat je favorieten artiesten zijn om een persoonlijke festival planning te maken en krijg reminders wanneer je moet gaan lopen om op tijd te zijn.

Channels

Zorg dat je altijd op de hoogte bent via de channels die jou rechtstreeks in contact brengen met de festival organisatie. Betere communicatie zorgt ervoor dat je nooit meer onduidelijkheid hebt over reisopties, speciale acts, afterparties enz.

Explore mode   

Vind de liefde van je leven of je toekomstige ex. Doormiddel van de Explore integratie ontmoet je gemakkelijk gelijkgestemde mensen waarmee je kunt chatten, afspreken en tot in de late uurtjes kunt dansen op jullie favoriete festival.

Waar gebruik je Woov?

Tijdens aankomend festival seizoen gaat Woov haar vleugels uit slaan op de grootste en meest invloedrijke festivals van Nederland, waaronder Loudfest, Defqon.1, Free Festival, Pussy Lounge, Decibel Outdoor, Ground Zero, Qbase en vele anderen.

Download

Je kunt Woov downloaden in zowel iOS en Android in de desbetreffende app store door te zoeken op Woov of via een van de onderstaande links:

iOS: http://bit.ly/WoovappIOS
Android: http://bit.ly/WoovappAndroid

Reageren