Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Aanstaande zaterdag is een grote dag voor veel hardstyle-liefhebbers. Nadat Headhunterz op Defqon.1 zijn terugkeer aankondigde, zijn we al aan het warmlopen voor zijn officiële terugkeer. De laatste voorbereidingen Voor The Return of Headhunterz zijn dan ook in volle gang, de studio’s draaien overuren en de artiesten maken lange nachten om de terugkeer groots te vieren. En goed nieuws: zojuist is bekend geworden dat hardstyle-iconen Headhunterz, Wildstylez en Noisecontrollers op dit moment werken aan een nieuwe track. Speciaal voor zaterdag.

Eind juni plaatsten we al een bericht over de aanstaande collab, die toen nog in de pijpleiding stond. “I was thinking a follow up of Tonight maybe?”, postte Headhunterz afgelopen zomer nog. Nu, een paar maanden later, lijken de plannen dan hoogstwaarschijnlijk bevestigd. Zojuist plaatse Noisecontrollers een foto, waarin hij samen met Wildstylez en Heady in de studio zit. “Tonight…”

Headhunterz, Wildstylez & Noisecontrollers werken opnieuw aan een collab..?

Waar het precies om gaat qua productie is nog niet helemaal duidelijk. Een remix, een follow-up of een compleet nieuwe track: who knows? Technisch gezien zou het kunnen dat hier geen sprake is, maar na de eerdere uitspraken van Headhunterz plus het feit dat het trio ontzettend goed bevriend is lijkt alles erop uit te wijzen. Dit zal aanstaande zaterdag tijdens The Return of Headhunterz in de uitverkochte Ziggo Dome duidelijk worden.

De track ‘Tonight’ kwam in 2009 uit en veroverde vanaf het begin het hardstyle-landschap. Een latere remix van Alpha2 ging vervolgens in 2011 ook door het dak heen, dus waar de drie hardstyle-iconen nu mee aan de slag zijn is een garantie voor een nieuwe, dikke track.

Omslagfoto via Instagram-pagina Headhunterz

Reageren