Hard News
Door Hard News

Na een tijdje te zijn weggeweest komt WR1 weer keihard terug met een knallende editie.
Op 29 mei 2015 in Club Cell Almere word niemand minder dan Theracords uitgenodigd. De avond zal worden geopend door de residents van WR1 ‘Proto Bytez’. Daarna zal de gehele avond in het teken staan van Theracords en dat zal zijn doormiddel van Battle-vorming. Verschillende artiesten zullen een solo act gaan doen, en tegen over 1 of soms 2 andere artiesten staan. WR1 zal om 23:00 de deuren openen en om 05:00 weer sluiten.

Line up:
Thera
Degos & Re-Done
Jason Payne
Prefix & Density
Project Exile
Blackburn
Proto Bytez
Hosted by MC Livid

Timetable zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Tickets:
Hardcopy Tickets zullen verkrijgbaar zijn bij verschillende ticketsellers/promoters voor € 10,- en zijn via Facebook te vinden.
Ook zal er een reguliere kaartverkoop zijn, en zijn  via www.clubcell.nl/tickets te krijgen en kosten €12,50 per stuk

Deze editie wil je niet missen, er word verwacht dat de tickets ook snel weg zijn, dus wacht niet te lang om je tickets te halen.

VERVOER & PARKEREN:
Club Cell ligt op nog geen 5 minuten lopen van Almere Centrum station, en is ook met verschillende bussen (regiovervoer) te bereiken. Ook met de auto is de locatie prima te bereiken, achter de club is een parkeergarage aanwezig. Let op: Betaald parkeren.

Ook zijn er nu gesprekken met partybussen om vanuit verschillende plekken in Nederland bussen te laten rijden. Meer info volgt snel via de facebook pagina van WR1.

ZERO TOLERANCE:
Dit evenement kent een zero-tolerance beleid. Wapens, soft- en harddrugs zijn tijdens dit evenement niet toegestaan.

Reageren