Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

X-Qlusive Holland heeft groot nieuws voor alle vrienden van het goede leven. Zojuist heeft organisatie Q-dance de volledige line-up van het gezelligste feest van het jaar onthuld! Het enorme GelreDome mag zich namelijk schrap zetten voor een uiterst bont gezelschap vól gezelligheid op 30 september.

LEES OOK: X-Qlusive Holland keert terug op vertrouwde datum: “Oer-Hollandse gezelligheid!”

Het gezelligste feest van het jaar is de ultieme stamppot van Holland en hardstyle, begeleid door een rood-wit-blauwe line-up. Met niemand minder dan Dr. Peacock, Rejecta & Cryex en de vertrouwde Klassieker uit je Speaker: verzorgd door Bass Modulators, Frequencerz en Psyko Punkz wordt het wederom een knalfuif om nooit te vergeten!

Zoals elk jaar kun je ook dit keer weer genieten van verrassende gastoptredens met een oranje tint. Deze editie zijn dat o.a. Dikke Baap, Henny Huisman, Marco Schuitmaker en natuurlijk de anthemmakers: Wolter Kroes & De Nachtbrakers!

Met ruim 25.000 oranjegezinde bezoekers belooft Q-dance er weer een waar spektakel van te maken – inclusief een berg aan verrassingen. Het wordt bovendien het allerlaatste optreden van hét gezicht van X-Qlusive Holland: DJ Oma! Na deze editie hangt de beroemde DJ Oma haar koptelefoon aan de wilgen, dus is ze in september nog voor een laatste keer te zien in het GelreDome.

X-Qlusive Holland 2023 line-up

Alex
Altijd Larstig & Rob Gasd’rop
BENR
Charly Lownoise & The Viper
De Nachtbrakers
Deepack & The Darkraver
Dikke Baap
DJ Oma
DJ Timmie
Dr. Peacock & Da Mouth of Madness
Dr. Rude
Fmg
Gullie
Henny Huisman
Jeffrey Parmentier
Johan Kettenburg
Klassieker uit je Speaker: Bass Modulators, Frequencerz, Psyko Punkz
Marco Schuitmaker
Max Enforcer
Mental Theo & D-Fence
Outsiders
Rejecta & Cryex
Wolter Kroes
En nog vele anderen…

“Het gezelligste feest van het jaar is terug!”

X-Qlusive Holland 2023 wordt overdag gehouden op zaterdag 30 september van 12:00 tot 23:00 in het GelreDome in Arnhem. Ga voor tickets (inclusief de felbegeerde Vriendentafels) naar de officiële website van Q-dance. “Trommel je gehele zooitje ongeregeld maar op, want De Feestcommissie heeft weer een knotsgekke show in het verschiet!”

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance

Reageren