Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

XCEPTION gaat na vele hits nu als Hardstyle-act aan de slag. Het singer songwriter-duo zal hun nummers uit gaan brengen bij Dirty Workz in een geheel eigen thematiek. “Meet us in space!”

LEES OOK: Dirty Workz maakt diepe indruk bij Ultra: “Miami omarmt Hardstyle”

Ruby Prophet en Bram Boender vormen samen XCEPTION, een naam die je waarschijnlijk vaker voorbij hebt horen komen. Zij zijn verantwoordelijk voor de vocalen van tracks als ‘Animal In Me’ en ‘Dance With The Devil’ en werken met de grootste artiesten zoals Da Tweekaz, Sound Rush, Ran-D, B-Front en D-Sturb. Hier doet het duo nu een flinke schep bovenop door ook de productiekant op te pakken.

XCEPTION gaat namelijk zelf aan de slag met eigen geschreven platen, waaronder de debuutrelease ‘Constellation Sky’ die op 15 juni uitgebracht zal worden op Dirty Workz. Hiermee zijn zij het eerste singer songwriter-duo dat onderdeel is geworden van het award-winnende mainlabel. “We can’t wait to start this new chapter with you!”, kondigt de nieuwe act trots aan.

De optredens en de muziek van XCEPTION zijn volledig omgetoverd in een buitenaardse thematiek: dit is zelfs doorgetrokken in kostuums die we nog niet eerder hebben gezien. “A billion lightyears away, deep in a corner of the universe … Lived a yet unknown, technologically advanced humanoid species.”

“XCEPTION is ready to unleash their first original song to the world”

Je kunt XCEPTION deze zomer met hun ruimtelijke thema op verschillende grote podia zien optreden, zoals de UV van Defqon.1 (vrijdag 23 juni), The Qontinent (vrijdag 11 augustus) en Decibel outdoor (zondag 20 augustus). Ga voor meer informatie naar hun officiële Instagram-pagina en volg ze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dirty Workz (@dirtyworkz)

Omslagfoto via Facebook-pagina XCEPTION

Reageren