Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

XXlerator keert na al die jaren op grootse wijze terug met een gloednieuw evenement. Het concept uit de Matrixx (de voormalige, iconische club) pakt uit met twee enorme tenten vol Hardstyle- & RAW Classics: op een nieuw landschapspark met plaats tot wel 20.000 bezoekers.

LEES TERUG: “Voormalige Club Matrixx gesloopt voor nieuwe McDonald’s”

De echte doorgewinterde hardstyle-liefhebber is simpelweg opgegroeid met XXlerator. Tussen 2001 en 2015 organiseerde Matrixx Events met dit bekende concept ruim 134+ evenementen in de beroemde discotheek, XXlerator Outdoor, The Spotlights, memorabele anthems als ‘Accelerate’, en is het nog altijd de host van de hardere stijlen op grote festivals als Emporium, Dreamfields en de Nijmeegse Vierdaagse. XXlerator is altijd blijven leven en nu heeft het eindelijk een nieuw thuis gevonden.

Want met trots kondigt XXlerator de nieuwe editie aan op Evenemententerrein Park Lingezegen: op slechts 15 minuten afstand van Nijmegen (en dus dichtbij de voormalige standplaats). “Het evenemententerrein biedt plaats aan tot wel 20.000 bezoekers”, aldus Matrixx. “Hoewel deze editie niet op zoveel bezoekers mikt, biedt de locatie wel kans voor meerdere XXlerator evenementen. Wie weet wat de toekomst brengt!” Nu gaat het ‘back to the basics’ met twee area’s die in het teken staat van de grootste klassiekers – een langgekoesterde wens van vele liefhebbers.

XXlerator keert terug met Hardstyle Classics-event: eerste tickets verkrijgbaar voor de grootste fans

XXlerator vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024 op Evenemententerrein Park Lingezegen in Elst. De pre-sale gaat van start op donderdag 11 juli om 19:00: schrijf je in om als eerste toegang te krijgen tot de kaartverkoop voor een tijdelijke prijs van €39,50.

Omslagfoto via Matrixx Events

Reageren