Mark de Rond
Door Mark de Rond

Sinds kort is Zatox niet meer de baas over zijn eigen Instagram account. De Italiaanse hardstyle dj blijkt gehackt te zijn, maar het terug krijgen van het account lijkt niet heel gemakkelijk te zijn..

LEES OOK: Crypsis’ Instagram account gehackt door Turkse groep

Op 13 januari liet Zatox via onder andere zijn Facebook-pagina weten dat hij gehackt was op Instagram. ‘Attention to all my fans! My Instagram account has been hacked today so at the moment I got no control over it and I’m in no way connected to what could be posted on it. Trying my best to get it back as soon as possible! Hope this is gonna be solved asap’, zo schreef de DJ. Helaas lukt het Zatox nog niet om zijn account terug te krijgen. De hacker liet gisteren zelfs van zich horen. Kort na het bericht van deze hacker postte Zatox op Facebook een foto van zichzelf op een politiebureau. Waarschijnlijk is hij daar om aangifte te doen tegen deze hacker. Hij gaat hiermee dus niet in op de eisen die de hacker stelde omdat hij bang is dat hij wordt opgelicht.

Hackers vallen hardstyle DJ’s lastig

Het is niet de eerste keer dat een hardstyle DJ wordt lastig gevallen door hackers. In oktober vorig jaar werd Crypsis gehackt door een Turkse groepering. Gelukkig voor hem had hij binnen een aantal dagen de macht over zijn eigen pagina weer terug. Hopelijk is Zatox weer snel de baas over zijn eigen Instagram.

Update 16-01: Zatox heeft zijn Instagram-account terug

Zojuist werd duidelijk dat de Italiaanse hardstyle dj zijn Instagram-account terug heeft. Via een live stream op zijn Instagram liet hij zijn fans weten dat hij weer de baas is over zijn pagina. Zatox vertelde hierin dat de hacker zijn account uiteindelijk vrijwillig heeft teruggegeven.

Omslagfoto via Facebook-pagina Zatox

Reageren