Bas van Herk
Door Bas van Herk

Iedereen weet dat Zatox al een tijd bezig is met zijn nieuwe album. Gelukkig voor ons allen onthulde de Italiaanse DJ aan het begin van de week via Facebook de tracklist van Oxygen. Dit album is inmiddels het tweede album dat wordt geproduceerd door de Wild Motherfucker. Zatox is al vele jaren aanwezig in de scene en daardoor zijn wij uiterst benieuwd naar het resultaat van de productie.

Op Facebook gaf de DJ aan dat Oxygen bestaat uit twee CD’s. Een duidelijk onderscheid tussen de verschillende discs is alleen niet te herkennen. Wat wel meteen te zien is, zijn dertig nieuwe en harde tracks die zullen verschijnen.

Op het eerste CD staan platen waarbij je oren ervan langs gaan krijgen. Denk aan de melodieuze track ‘The Godfather’ met de rauwe kickdrum eronder, de remix ‘If It Ain’t Dutch’ van Armin van Buuren en W&W en natuurlijk ‘God Complex’ samen met Brennan Heart.

Het tweede gedeelte van het Oxygen belooft nog meer dan het eerste deel. Om te beginnen is de klassieker ‘Gangsta’ van Tatanka geremixt en wat is deze plaat spectaculair hard. Verder heeft Kronos, ook van Scantraxx Records, ´Check Out The Drop´ met de bekende lyrics  geremixt. Daarnaast heeft de alias van Zatox, ook wel bekend als Wild Motherfuckers een Spaanse versie gemaakt van het nummer ´Alarma´ en een remix gemaakt van de hardcoretrack ´Thrillseeka´ van Paul Elstak & The Stunned Guns.

Een compleet overzicht van tracks staat hieronder weergegeven:

Dit album is inmiddels het tweede album dat wordt geproduceerd door de Wild Motherfucker. In 2014 verscheen hij met New World Order. Hier stonden hits op als ‘Extreme’, ‘Back In The Days’ en ‘Satana’ gemixt door Zatox.

Oxygen is hier te pre-orderen en zal uitkomen op 29 september dit jaar. Hierbij zal je, naast de CD’s zelf, ook nog een handtekening ontvangen van de Italiaanse hardstyle DJ.

Bron: Facebook

Reageren