Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

ZaZaFront, de act met als samenstelling B-Front, Zany en MC DV8, lijkt serieuze stappen te gaan maken. De laatste keer dat dit drietal als een collectief op het podium stond was tijdens X-Qlusive Holland XXL en daarvoor was het een lange tijd stil. Nu lijkt het er echter op dat de act vaker zal gaan optreden, althans, als we de berichten op social media moeten geloven.

Zo is er afgelopen week een Facebook pagina ontstaan van ZaZaFront en is de eerste boeking al een feit. ZaZaFront is namelijk de surprise act (nu niet meer zo’n surprise dus) tijdens MOCP, wat staat voor Mega Outdoor Carnavals Party, in het Brabantse Udenhout. Dit feest vindt plaats op de carnavals zondag, een feest dat natuurlijk perfect in het straatje past van deze act.

Of deze aanwijzingen ook een directe indicatie zijn voor een reeks aan boekingen van ZaZaFront zal nog moeten blijken. Eén ding is zeker, waar deze mannen komen wordt hoe dan ook een groot feest gebouwd, denk maar aan het Defqon.1 Power Hour van afgelopen jaar, toen het publiek een zee van mensen vormen of de ‘Left, Right’ muziek van Zany en DV8. Laten we hopen meer van ze te horen in de nabije toekomst.

zazafrontFoto: ZaZaFront

Reageren