Juno Coolen
Door Juno Coolen

Elk jaar rond half december staat er een bepaalde plek in Nederland centraal om geld op te halen voor het goede doel, namelijk vanuit 3FM: Serious Request!.
Dit jaar zetten zij zich in voor slachtoffers, vooral kinderen, van ernstige longontstekingen.
Job Wismans, student aan de Rooi Pannen Tilburg, zag een uitgelezen mogelijkheid zijn passie voor de hardstyle scene te combineren met de inzamelingsactie van 3FM en hieruit ontstond het volgende benefietfeest:
Zino presents Serious Hardstyle!

Concept
Het concept spreekt voor zich een vette hardstyle avond in de legendarische club Zino Live gelegen in Tilburg.
Op het moment is de hardstyle scene meer booming dan ooit en het lijkt dus ook een gouden combinatie om het te combineren met Serious Request, een aantal van de dikste artiesten uit de scene én het uiteindelijke doel: zo veel mogelijk geld ophalen ten behoeve van het goede doel.

Line-up
De meest in het oog springende namen zijn uiteraard Ran-D en Adaro. Zij komen uit de omgeving en behoren tot de absolute elite van de scene. Het mag dan ook erg dik worden genoemd dat ze een battle zullen neerzetten waar we ongetwijfeld ook wat Gunz for Hire plaatjes voorbij zullen horen komen. Daarnaast hebben we de Black Knight van de scene.. Mr. Titan. Al jaren een stabiele factor als het gaat om producties, setjes én verschillende LIVE acts, deze man is ongetwijfeld een perfecte aanvulling op de line up.

De line up wordt aangevuld door Gearbox talent Thyron, WE R Raw talents TWSTD en gevestigd talent The Shade, die overigens ook uit de buurt komt en inmiddels al vele grote podia heeft gehad.
MC Livid zal de avond aan elkaar praten zoals geen ander dit kan, want ook hij is inmiddels een volwaardig lid van de gevestigde Raw Hardstyle orde!

Overige info en tickets
Voor alle benodigde info zoals locatie, tijd, tickets etc. kun je terecht bij het Facebook event en/of de directe ticketlink.

Dus.. heb jij het in je om een nacht lang compleet uit je dak te gaan én je steentje bij te dragen aan Serious Request?

Twijfel dan niet en koop je tickets.. want dit wordt een Serious Hardstyle feestje!

Reageren