Hard News
Door Hard News

Het is inmiddels januari en het koude weer heeft ons toch echt bereikt. In het noorden van het land kampen ze met hevige sneeuwval, en de gedachte hieraan laat ons alleen maar meer verlangen naar het festivalseizoen. Hoewel je tenen er gelukkig nog niet afvriezen kun je toch maar beter niet in een shirtje en korte broek op het terras gaan zitten.

Verlang jij ook zo naar de warme zon, de wijde open velden, het zachte gras en je vest in je kluisje doen omdat je het anders zekerste weten veel te heet zult hebben? Wij ook, daarom hebben we een aantal manieren bedacht om de zomer in je bol te krijgen en te zorgen dat het binnen no-time weer april is.

1. Laat je Nike Air Max thuis en koop Nike Air Sandalen
nike air max sandalen
Nike Air Max worden vaak in één adem genoemd met Hard Dance. Het is ook niet gek, want je kunt er ongelofelijk lekker mee losgaan. Maar in de zomer is het vaak zo warm dat je voeten al gaan zweten bij het idee aan de hele dag in die dichte schoenen stampen. Probeer daarom eens deze Nike Air Sandalen. Sandalen worden in tegenstelling tot Nike Air Max vaak in één adem genoemd met de zomer. Al die gaten zorgen voor zoveel Air dat je daar geen last meer van hebt! Dus…

2. Zorg dat de zomer voor de deur staat
kind aanbellen knocking
Het hoeft niet moeilijk te zijn om te zorgen dat de zomer voor de deur staat. Volg gewoon onderstaande stappenplan:
Stap 1: Adopteer een kind
Stap 2: Noem hem Zomer
Stap 3: Laat hem aanbellen
Stap 4: Tadaa, Zomer staat voor de deur

3. Tracks luisteren met Summer/Light/Sun er in
Er zijn gelukkig genoeg tracks geproduceerd met de woorden ‘summer’, ‘light’ of ‘sun’ er in! We hebben al een aantal van deze tracks voor je samengesteld! Weet jij er nog meer?

4. Je favoriete liveset onder de zonnebank luisteren
sunburn
Ben je de gelukkige eigenaar van een zonnebank? Kruip er dan lekker onder en waan je met je favoriete liveset op een zonnig Defqon.1, WiSH- of Decibel Outdoor! Zorg alleen dat je niet in slaap valt en vervolgens met rode vlekken wakker wordt..

5. Verzamel al je gekochte hardstyle t-shirts en trek ze over elkaar aan
3 shirt
Geen zonnebank? Trek dan al je verzamelde hardstyle t-shirts over elkaar aan! Dan weet je zeker dat je zomerse temperaturen gaat bereiken.

6. Een brug oplopen met zware tassen en net doen of je op Defqon.1 bent
4 brug
Verzamel al je (oude) schoolboeken, stop ze in een tas en loop de dichtstbijzijnde brug op. Op deze manier krijg je misschien een beetje het gevoel van een weekendje Defqon.1 terug!

7. Start een bedroom festival
Haal je stroboscoop en discobal van zolder en start je eigen bedroom festival! Of je zo ver gaat als de volgende video, is aan jou:

.
8. Spendeer de zaterdag met je (schoon)familie zodat je dat in de zomer niet hoeft te doen
family
Ook altijd het idee dat je in de zomer tijd tekort komt? Zorg dat dan je in de winter al je familieleden afgaat. Zo bouw je de benodigde karma op om deze in de zomer weer te verspillen!

9. Alvast je ticket voor het eerste festival van het seizoen kopen: Rebirth Festival
Rebirth
Niet schrikken.. maar we moeten nog een paar maanden wachten tot het eerste festival van het seizoen van start gaat! Koop dus alvast een ticket en hang deze boven je bed. Wacht alleen niet te lang met het kopen van je tickets: de kaartverkoop gaat namelijk erg hard!

Reageren