Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Gisteren is de line-up van het nieuwe Q-dance evenement WOW WOW bekendgemaakt via een trailer. Het viel echter al velen op dat er in deze video bij Sub Zero Project nog een speciale hint gegeven lijkt te zijn.

Naast de naam van Sub Zero Project staat een tv waarop de Qlimax teaser erg snel te zien is. Betekent dit dat de mannen verantwoordelijk zijn voor het anthem? Ook werd er nog een ‘hint’ gevonden: in een artikel van Q-dance verantwoorden ze iedere WOW WOW line-up keuze aan de hand van (bijvoorbeeld) ‘beste raw doorbraak’. Sub Zero Project heeft als enige (samen met Max Enforcer, maar die staat niet op de Qlimax line-up) niet echt één specifieke reden:

“What a year it is for Sub Zero Project. These youngsters performed at all the major stages, and this was merely the beginning. They have a lot of new music in store for us 2019, and their set at WOW WOW will show that they have only just begun.“

Meer Conspiracy Theories over Qlimax

De conspiracy theories over Qlimax gaan dus na het grote line-up spel rustig door. Hoewel het goed zou kunnen dat Sub Zero Project de ‘gamechangers’ zullen zijn, moeten we toch nog even wachten op de officiële aankondiging van Q-dance.

Update 29-10: Sub Zero Project verantwoordelijk voor Qlimax 2018 anthem

Zojuist heeft Q-dance het anthem van Qlimax 2018 officieel online gezet. De verwachtingen zijn uitgekomen, want Sub Zero Project is daadwerkelijk verantwoordelijk voor het anthem. ‘The Game Changer’  is zowel de naam van het anthem als het thema van dit jaar. Afgelopen weekend werd het anthem al gedraaid door het duo, en nu is dus ook officieel het hoge woord eruit.

Omslagfoto via Facebook-pagina Sub Zero Project

Reageren