Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Crypsis is hard aan het werk de laatste tijd. Eerst verscheen hij in de video over het Minus Is More label, daarna werd ook nog duidelijk dat hij en Chain Reaction samen een nieuwe live-act hebben opgezet Unlike Others. En alsof dat nog niet genoeg was, lijkt de Pools/Nederlandse DJ ook nog eens de studio ingedoken te zijn voor een nieuwe collab met niemand minder dan D-Fence.

Dat verscheen op de Instagram story van beide heren. Crypsis werkte in het verleden al vaker samen met hardcore artiesten. En ook onder zijn alias Crucifier maakte Grzegorz al verschillende hardcore tracks. D-Fence daarentegen kwam in 2015 uit het niets en is nu niet meer weg te denken uit de hardcorescene, ondanks dat niemand weet wie er schuil gaat onder het masker. De hardcore DJ haalt een groot deel van zijn inspiratie uit filmpjes van het internet. Zo kun je hem kennen van tracks als ‘Krakaka’, ‘Breek de tent af’ en ‘Dikke BMW’.


Wanneer wij deze collab kunnen gaan beluisteren, is nog niet duidelijk. Eén ding is wel zeker: een collab van deze twee heren zal bestaan uit bass, heel veel bass.

Bron: Instagram story Crypsis en Instagram story D-Fence
Bron omslagfoto: Facebook Crypsis en Facebook D-Fence

Reageren