Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

20 oktober is het alweer tijd voor ST8MENT 2018: The Rite of Voodoo. Enkele van de beste raw hardstyle DJs komen hier samen om het Eventcentre Aquabest te slopen. Hier vindt je 10 redenen waarom jij ST8MENT niet mag missen. 

1. The Rite of Voodoo

Het thema van deze editie is The Rite Of Voodoo. De trailer van het evenement zet dan ook een goede toon voor dit magisch getinte evenement, dat meer dan genoeg rauwe artiesten uit te hoge hoed heeft weten te toveren. “Open your fragile soul and surrender yourself to the rawest rite of Voodoo.“

2. Gunstige tijden

Voor ST8MENT hoef je geen nachtje door te halen. Het rauwe feest begint al om 14:00, en is afgelopen om 01:00. Dit betekent dat je niet de hele zaterdag hoeft te wachten totdat je eindelijk kan feesten, én dat je je de volgende dag nog enigszins ”fit” voelt. Op deze manier heb je dan ook nog echt iets aan je zondag.

3. Één van de drie Rebel[ut]ion optredens

Rebelion en MC Livid besloten om de handen ineen te slaan en een exclusieve live-act te creëren: Rebel[ut]ion. Deze act is zo exclusief, dat je hem wereldwijd maar drie keer kan vinden. Één hiervan zal op ST8MENT 2018 zijn, wat toch wel een hele goede reden lijkt om dit feest een bezoekje te brengen.

4. Centraal gelegen locatie

ST8MENT wordt gehouden in het welbekende Eventcentre Aquabest in Best. Deze locatie is zeer centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken met zowel auto, fiets als pendelbus. Vanaf het station in Eindhoven rijdt er namelijk ieder uur een pendelbus naar het feestje, en een retourtje kost je maar €7.50.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, menigte

5. Exclusieve live-sets

Naast de normale setjes zal je op ST8MENT ook nog kunnen genieten van twee live-sets. Niemand minder dan Act of Rage LIVE en Warface: Heavy Artillery staan namelijk op het programma om Aquabest te slopen met wat hevig geschut. Als deze twee heren met een live-set op de line-up staan, weet je dat het een goed feestje wordt.

6. Meer geld over voor drankjes

Vaak betaal je je helemaal blauw aan kaartjes voor evenementen. Je zou dan ook denken dat je een behoorlijke smak geld neer moet leggen voor zo’n line-up als die van ST8MENT. Gelukkig is niets minder waar en betaal je voor een kaartje maar €32,50. Dit betekent dat je meer geld overhebt voor drankjes, en dat is natuurlijk nooit verkeerd!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

7. Veel versus-sets

Naast wat exclusieve live-sets, zal je op dit feest ook veel DJs samen zien draaien. Zo zullen Bass Chaserz vs MYST, Deluzion vs CEAZAR, Requiem vs Rejecta en Voidax vs Heretic samen achter de draaitafels te vinden zijn. Tijdens het voodoo ritueel zullen deze heren samenwerken om een zo hard en rauw mogelijke set door de speakers te knallen.

8. Flinke lichtshow

Waar je normaal overdag niks hebt aan een lichtshow, is dat bij een indoorfeest wel anders. ST8MENT heeft de mogelijkheid om de hele dag lang je te voorzien van een mooie licht- en lasershow, passend bij het magische voodoo thema. In het welbekende Eventcentre Aquabest heeft de organisatie vorig jaar al bewezen dit tot in de puntjes te verzorgen.

10 redenen ST8MENT The Rite of the Voodoo 2018

9. Snoeihard afsluiten met Miss K8

Het is altijd fijn om een dagje raw af te sluiten met een snoeiharde hardcore set. Deze editie kan je zo’n set verwachten van niemand minder dan Miss K8. Tot 01:00 kan je je laatste energie er uitstampen bij deze hardcore heldin, die je kent van tracks als ‘Bogota‘, ‘Icebreaker’ en ‘St8ment’ (dat zal wel goed matchen dus).

10. Kaartjes vliegen de deur uit

De kaartjes voor ST8MENT zijn erg gewild: de eerste ronde kaarten is namelijk nu al uitverkocht. Als je er bij wil zijn, moet je dus snel een kaartje kopen in de laatste ronde van de ticketverkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website: www.st8ment.nl

Beeldmateriaal via Facebook-pagina ST8MENT

Reageren