Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Met het inluiden van het nieuwe jaar, mogen Hard News en Hardstyle.com met trots de winnaars van de Hardstyle Awards 2023 bekendmaken. Jullie hebben in grote aantallen gestemd, en nu is het moment aangebroken om de resultaten te onthullen. 

LEES OOK: Dit zijn alle genomineerden van de Hardstyle Awards 2023

Hard News en Hardstyle.com werkten dit jaar opnieuw samen voor de jaarlijkse hardstyle verkiezing. Het publiek speelde dit jaar een extra grote rol. In tegenstelling tot vorig jaar, waar gestemd kon worden op een vooraf samengestelde lijst van artiesten, nummers en labels, waren de stemlijsten dit jaar volledig open. Elke artiest, elk album en elke release kan worden genomineerd in de bijbehorende categorieën, waardoor de stemmers de meeste invloed hadden.

Hard News en Hardstyle.com hebben de stemmen en de data naast elkaar gelegd, en daaruit kwamen de volgende winnaars voor de Hardstyle Awards van 2023.

Dit zijn de winnaars van de Hardstyle Awards 2023

Best Artist
Rebelion

Best Track
Aversion – Activation

Best Album
Rebelion – The Second Dose

Best Label
Gearbox Digital

Most Promising Artist
Dual Damage

Best Outdoor Festival
Defqon.1

Best Indoor Event
Supremacy

Honorable Mention
DJ The Prophet

“Bedankt voor het stemmen op de Hardstyle Awards”

Hard News en Hardstyle.com willen je enorm bedanken voor het stemmen. Al deze stemmen zijn een groot gebaar naar alle professionals in de muziekindustrie – de Hardstyle Awards zijn voor en door iedere hardstyle liefhebber. We zien je volgend jaar graag weer terug.

Afbeeldingen via KVDM Photography

Reageren