Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Tijdens de Hardstyle Awards Ceremony, georganiseerd door Hard News en Hardstyle.com, is Defqon.1 Weekend Festival officieel uitgeroepen tot beste festival van het jaar 2023. “I would like to thank the Warriors for this award, they deserve it. This is their award.”

LEES OOK: Dit zijn alle genomineerden van de Hardstyle Awards 2023

Hard News en Hardstyle.com sloegen na een succesvolle eerste editie opnieuw de handen ineen voor de Hardstyle Awards 2023, dé onafhankelijke competitie die de meest opvallende artiesten, labels en veelbelovende talenten beloont met een prestigieuze award. Dit jaar zijn er voor het eerst twee gloednieuwe categorieën toegevoegd: ‘Best Outdoor Festival’ en ‘Best Indoor Event’.

Defqon.1 Weekend Festival wint Hardstyle Award voor beste festival van 2023

Talloze Weekend Warriors hebben van zich laten horen tijdens de stemperiode van de Hardstyle Awards. Alle stemmen zijn inmiddels geteld, en Defqon.1 Weekend Festival gaat er met de prijs ‘Best Outdoor Event’ vandoor.

defqon 1 best festival hardstyle awards

Defqon.1 Weekend Festival gooide dit jaar hoge ogen met talloze hoogtepunten. Zo opende Phuture Noize de legendarische RED stage op vrijdag, waren The Spotlight shows van Rebelion en Angerfist een groot succes, en trad Sefa voor het eerst op met meerdere eigen shows in het Defqon.1 Theatre. Ook de eindshow op zaterdag en de Defqon.1 legends set op zondag waren een laaiend succes – het is dan ook niet verwonderlijk dat Defqon.1 er dit jaar met de prijs voor beste festival van het jaar vandoor gaat.

Alle winnaars van de Hardstyle Awards 2023

Gisteren, op 4 januari 2024, zijn tijdens de Hardstyle Awards Ceremony alle winnaars van de Hardstyle Awards 2023 bekendgemaakt. Om een overzicht met alle winnaars te zien, check je dit artikel. Of bekijk hieronder de recap van de live-registratie vanuit de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch.

Afbeeldingen via Facebookpagina Defqon.1KVDM Photography

Reageren