Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Dual Damage is afgelopen jaar misschien wel het meest besproken duo binnen de hardstyle geweest. De gigantische sneltrein waarin het duo zich bevindt is nog lang niet bij het laatste station aangekomen – tijdens de Hardstyle Awards Ceremony, georganiseerd door Hard News en Hardstyle.com, heeft Dual Damage de ‘Most Promising Artist’ by XXL Nutrition award weten te bemachtigen.

LEES OOKDit zijn alle genomineerden van de Hardstyle Awards 2023

Met hun vele kloenks en pvc-kicks hebben de mannen van Dual Damage dit jaar veel succes geboekt. Sterker nog, Thijs en Jesper zorgden afgelopen zomer voor massale volksverhuizingen op de festivals. Bij hun set op REBiRTH stond het afgeladen vol, en dat was slechts het begin.

Inmiddels staan er tientallen boekingen, hun eigen label Ravage Records en een eigen live-act op de teller. Dual Damage is here to stay, en dat wil het publiek ook. Met een overtuigende meerderheid van de stemmen in deze categorie, mogen Thijs en Jesper zich de gelukkige winnaars van de ‘Most Promising Artist’ by XXL Nutrition noemen.

“Dit jaar gaan we nóg harder knallen!”

Dual Damage is ontzettend trots dat ze de award mee naar huis mogen nemen. Ze willen iedereen die gestemd heeft dan ook graag bedanken. “Dit jaar gaan we nóg harder knallen,” laten ze na afloop van de Hardstyle Awards weten.  Wat we het komende jaar precies van het duo mogen verwachten, houden ze nog even geheim. Wat ze wel kwijt willen? “Muziek. Heel veel muziek.”

Bekijk om 21:00 de Hardstyle Awards Ceremony

Bekijk vanavond de live-registratie van de Hardstyle Awards Ceremony, live vanuit de Brabanthallen, om op de hoogte te blijven van alle winnaars van de Hardstyle Awards van dit jaar.

Afbeeldingen via KVDM Photography

Reageren