Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Mutilator zet een enorme nieuwe stap in zijn carrière en presenteert zijn gloednieuwe live-act ‘Cage Of Carnage’ op zijn solo-event. In samenwerking met REBiRTH Events zal deze exclusieve wereld première plaatsvinden in het populaire en jaarlijks uitverkochte Poppodium 013 voor een nieuw spektakel: “Ik durf wel te zeggen dat dit een totaal nieuwe en onderscheidende show gaat worden.”

LEES OOK: REBELLiON brengt grootste raw outdoor festival van het jaar naar Almere

De loopbaan van Bram Luyten, beter bekend als Mutilator, gaat als een speer. Hij is pas 6 jaar bezig, maar schitterde onder andere al op de grootste mainstages uit de scene (waaronder REBiRTH Festival en REBELLiON Indoor) en scoorde enorme hits met platen als ‘Psychedelics’. Nu breekt er een nieuw hoofdstuk aan voor de 24-jarige producer, want samen met REBiRTH heeft hij grote plannen. “Ik heb al een aantal mooie mijlpalen mogen bereiken het afgelopen jaar, maar een eigen event voelt toch nog net wat anders”, zegt Mutilator trots.

Mutilator laat zijn uitstekende vorm horen én zien met zijn onderscheidende Cage Of Carnage-show, waar het hele event met 2 area’s omheen is gebouwd. “De nieuwe platen produceer ik vanuit het perspectief en de belevenis van de bezoeker”, vertelt hij over de nieuwe live-act. “De set wordt opgedeeld in verschillende chapters die gebaseerd zijn op ‘phobias’. Dus denk aan je ‘worst nightmares’, die ik heb uitgewerkt naar muziek. Allemaal met de signature Mutilator sound en kicks natuurlijk!”

Bovendien is het een nieuwe ervaring voor de bezoekers, verklapt de Gearbox-artiest over het evenement. “Deze muziek gaat namelijk gepaard met dikke time-coded visuals die de hele belevenis naar een nieuw level dragen. Met andere woorden, de bezoekers staan in de ‘cage of carnage’. In deze ‘cage van led’ worden zij door middel van interactieve muziek en show visuals omver geblazen door keiharde, leipe en crazy shit!” Daarnaast toppen de collega’s (die hij inmiddels maten kan noemen) en nieuwe namen de line-up af – met verschillende frisse b2b’s en als host treedt Mutilator meerdere keren op. “Dus meer kan ik mezelf niet wensen, toch?!”

Mutilator – Cage of Carnage line-up

AREA 1
Hard Destiny
BMBERJCK
Anderex
Aversion
Mutilator pres. Cage of Carnage
Adjuzt
Neon Future
Dual Damage
Dual Damage vs Mutilator
Bloodlust
The Straikerz
Fraw vs Mutilator
MC Livid

AREA 2
Cardination
Exoform
Faceless
Magistri
Mortis
Revelation
Spitfire
Vexxed
MC Activate

“Cage Of Carnage will test all your fears through a tormenting audio-visual experience”

Mutilator – Cage Of Carnage wordt overdag gehouden op zaterdag 26 oktober 2024 in Poppodium 013 in Tilburg. De kaartverkoop gaat op dinsdag 16 juli om 19:00 van start: de voorgaande artiestenshows van REBiRTH in deze locatie waren binnen no-time uitverkocht, dus pre-registreer je nu om 1 uur eerder toegang te krijgen voor tickets.

Omslagfoto via REBiRTH Festival / EDM Kevin

Reageren