Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De allerlaatste editie van Hard Bass komt steeds dichterbij en dit event heeft bij Adaro een speciaal plekje. En daarom wil de DJ op een leuke maar vooral originele manier afscheid nemen: jij kunt namelijk samen met The Haunter of the Dark aan de ontbijttafel schuiven!

Niet alleen staat Adaro tijdens The Last Formation als één van de Heroes of Hard Bass op het podium, maar ook nodigt hij een aantal gelukkige bezoekers uit om samen een beschuitje te eten. “Ik was aan het brainstormen met mijn vriendin Tessa om een keer wat leuks te gaan doen met mijn fans”, vertelt Adaro wanneer we vragen hoe hij op dit idee is gekomen. “Ze heeft vaak leuke ideeën en zo kwam ze op ‘Breakfast with Adaro’. Dit hebben we toen samen met mijn management en b2s uitgewerkt.”

Een speciale band: “Sommige fans zie ik bijna meer als kennissen”

Wie Adaro al een tijdje volgt, weet namelijk dat hij graag tijd vrij maakt voor zijn fans. “De interactie met hen is voor mij heel belangrijk”, legt hij uit. “Zonder je fans ben je nergens! Ik wil graag een goed en intensief contact met ze hebben. Op social media zorg ik dat ik daarom ook goed te benaderen ben en probeer altijd antwoord te geven. Hun mening is ook erg belangrijk: ik sta hier altijd open voor. Positief of negatief, ik ga de discussie vaak aan. Ook al blijf ik op muzikaal gebied eigenwijs. In de studio doe ik helemaal wat ik zelf wil, maak collabs met wie ik wil en maak de muziek waar ik van hou. Dat is mijn visie als artiest en daarin wil ik puur mijn eigen hart volgen.”

Adaro geeft aan veel bijzondere dingen mee te maken met zijn fans. “Er zijn zoveel mooie herinneringen met fans”, zegt Adaro openhartig. “Maar als ik twee hele bijzondere dingen moet opnoemen, is het Marcel met een tatoeage van mijn gezicht op zijn been en Andy die de hele wereld rondreist naar Gunz For Hire shows en zelfs daarvoor naar Australië is gevlogen! Wat fans betreft heb ik echt een aantal die-hards erbij zitten die me echt al jarenlang in goede en mindere tijden supporten en die ik ook bijna meer als kennissen zie dan fans. Daar ben ik heel dankbaar voor en ik realiseer me heel goed dat dit niet vanzelfsprekend is.”

Win een ‘Breakfast with Adaro’ na Hard Bass!

Daarom wil hij iets bijzonders met ze doen: bezoekers van Hard Bass kunnen namelijk een compleet verzorgd ontbijt winnen met Adaro. “Je maakt hier kans op als je een travel package voor Hard Bass hebt. Dit gaat om de pakketten die tot nu toe zijn geboekt, maar je hebt ook nog tot 4 januari om er eentje te boeken. Vervolgens stuur je een mailtje naar travel@b2s.nl met je boekingsgegevens en vertel daarin waarom jij de “Breakfast with Adaro” moet winnen. Samen met b2s kies ik dan de winnaars uit kort na 11 januari!”

En zo tellen we langzaam af naar The Last Formation van Hard Bass. Adaro wil waardig afscheid nemen van het event en kijkt al erg uit naar zijn optredens. “Als Adaro en Gunz gaan we tijdens de Heroes of Hard Bass show onvergetelijke momenten uit de Hard Bass geschiedenis herleven. Be there!”

Hard Bass vindt plaats op zaterdag 9 februari 2019 in de GelreDome in Arnhem. Maak kans op een ‘Breakfast with Adaro’ en boek nu je overnachting via travel.b2s.nl.

Beeldmateriaal via website b2s / Hard Bass

Reageren