Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De organisatie van Crazyland wil jullie bedanken voor weer een succesvol jaar van wederom alle feesten op rij uitverkocht. Samen met jullie zorgen zij er keer op keer voor dat er weer een feest voor in de boeken gehouden wordt. En het allermooiste is dat we samen op 7 maart 2020 Crazyland 20 jaar kunnen vieren. En dat wordt heel speciaal.

De voorverkoop loopt zo hard dat als het Klokgebouw de Hemkade was geweest het nu al uitverkocht was, maar omdat dit groots wordt gevierd, zullen alle zalen van het Klokgebouw in gebruik genomen worden en kunnen er een dubbel aantal bezoekers in deze locatie.

Crazyland “20 years” wordt extra groots gevierd in het Klokgebouw

En om het extra speciaal te maken, zijn er leuke acties bedacht: zoals dat iedereen die de allereerste originele flyer van Crazyland 1 april 2000 kan opsturen naar de organisatie in Zaandam, krijgt vrijkaarten voor Crazyland 20 jaar bestaan op 7 maart. Vermeld duidelijk je volledige naam telefoonnummer en mailadres erbij en stuur de flyer op naar het bedrijf: Crazyland bv Symon Spiersweg 7C5 1506 RZ Zaandam. Let op: het is een groenachtige flyer met mooie dames daarop!

Om vast een neusje van de zalm te verklappen, zijn hieronder vast een paar DJ’s die gaan komen opgesomd. Let op, er komen nog veel DJ’s bij en er komen ook nog twee extra area’s bij!

Koop je kaartje alvast via de officiële website van het event. Voor nu wensen wij jullie fijne kerstdagen en een mooi 2020 toe in goede gezondheid!

Dit zijn de eerste namen uit de Crazyland “20 years” line-up

Main Area (komen nog veel DJ’s bij)
Chuckie (speciale Crazyland on Dance Valley set)

La Fuente
Erick E
Mike S
Des Santos
Michael Mess

Gumballz freestyle Area (komen nog veel dj’s bij)
Dana

Gumballz (Bass D and Clive King)
Darkraver
Dr Rude
Deepack
Panic

Crazyland "20 years" Klokgebouw Eindhoven

Reageren