Hard News
Door Hard News

Dames en heren, the time has finally come! De trailer van Defqon.1 Weekend Festival 2017 is zojuist online gelanceerd! Elk jaar opnieuw wachten we met zijn allen met smart op het eerste nieuws omtrent Defqon.1 en de tijd is nu aangebroken. Na ‘No Guts, No Glory’ en ‘Dragonblood’ is het thema van de editie van dit jaar ‘Victory Forever‘! Ben jij er klaar voor om samen met duizenden andere weekend warriors de strijd aan te gaan?

Frequencerz – Victory Forever (Defqon.1 Anthem 2017)
Met de trailer zijn ook de makers van anthem bekend gemaakt! Het anthem van Defqon.1 Festival maken is één van de grootste mijlpalen voor een artiest. Na artiesten als Headhunterz, Noisecontrollers, Wildstylez, Coone en Ran-D is deze eer dit jaar ten deel gevallen aan de Frequencerz! Dat anthems aan deze heren toe te vertrouwen zijn hebben ze al vaker bewezen, bijvoorbeeld met het Q-BASE anthem van afgelopen jaar: ‘Die Hards Only’, en met Victory Forever hebben ze zichzelf wederom overtroffen.

Defqon.1 2017 kaartverkoop
De kaartverkoop voor Defqon.1 start al snel. Check hieronder wanneer je jouw kaarten voor Defqon.1 Festival – Victory Forever kunt bemachtigen!
Reguliere kaartverkoop: 25 maart 2017 om 13:00u (CET) via http://defqon1.com
Travel Packages: 9 maart 2017 om 13:00u (CET) via http://travel.defqon1.com

Naast de reguliere kaartverkoop en travel packages voor Defqon.1 was er ook de mogelijkheid om jezelf te pre-registeren. Deze kaartverkoop start dit weekend al. Zorg dat je jouw tickets op tijd haalt en strijd mee voor de eindoverwinning: Victory Forever!

 

Reageren