Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het lijkt inmiddels alweer een eeuwigheid geleden, maar nog steeds is het nagenieten geblazen met Defqon.1 nog vers in het geheugen. Jaarlijks gaan de beelden van het evenement in Biddinghuizen de hele wereld over en dit heeft inmiddels de zender bereikt. Want net als het broodje saté, komt ook dit op de TV!

Hardstyle komt uitgebreid op de televisie, want zaterdagavond 21 juli om 23:50 zendt Veronica de top 10 momenten van Defqon.1 2018 uit. Van de plaatselijke aardbeving tijdens Power Hour op de RED, The Gathering in de BLUE of het gabberen in de BLACK, you name it. “We willen graag weten wat jij de meest onvergetelijke momenten vond, laat een comment achter op Q-dance.com en wie weet zie je jouw favoriete moment terug in de uitzending”, aldus de organisatie op social media.

Steeds meer hardstyle op TV

Het lijkt wel alsof Hilversum de hoge BPM goed te pakken heeft. Zo kwam Olympisch kampioen en schaatsster Jorien ter Mors eerder ook al voorbij in RTL Boulevard, over haar favoriete genre. Voor deze prestatie werd ze tijdens de afgelopen editie van Defqon gehuldigd.

UPDATE 23/07:

Afgelopen zaterdag waren de hoogte punten van Defqon.1 op Veronica te zien. Bekijk hier de volledige uitzending terug.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Reageren